fbpx

De Marriage Course

Gepost in Marriage Course.

Dit is Klaske. Zij is een neushoorn. Als er een probleem is stormt zij erop af.

Dit is Jeroen. Hij is een egel. Hij rol zich op, zet zijn stekels uit en zwijgt.

Zo stelden zij zich zondag aan ons voor. Zo verschillend, en zo'n leuk stel, al meer dan 25 jaar. En zij hebben ons het volgende te zeggen:

'Is je relatie in een nieuwe fase beland door een verandering in carrière, de komst van een baby of andere life-events? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Zit je relatie in een sleur en ben je op zoek naar meer diepgang?' Dan is de Marriage Course echt iets voor jou! De cursus is voor ieder stel dat samen wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

De introductieavond is op woensdagavond 18 september om 20.00 uur in de Evangelische Gemeente Enschede aan de Heidestraat. .Je krijgt dan meer te horen over de inhoud en de kosten van de cursus. Naar aanleiding hiervan  kun je besluiten wel/niet deel te nemen.

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.