fbpx

Leerhuis

Leerhuis aanbod 2022 2023 final png

 

EC-Bijbelcursus start 7 september

Gepost in Leerhuis.

De EC-Bijbelcursus (voorheen bekend als de ETS - Evangelische Toerustings School) gaat op 7 september van start! De Bijbelcursus van het Evangelisch College is er voor iedereen die de Bijbel beter wil leren kennen, begrijpen en toepassen (zie link voor meer informatie). In september beginnen we weer met Genesis en de vier Evangeliën.

Samengevat:

  • Wat: In vier jaar tijd de héle Bijbel door.
  • Wanneer: Twee woensdagavonden per maand vanaf 19.30 uur.
  • Waar: Bethelkerk
  • Kosten: € 15,00 per maand voor leden van de Evangelische Gemeente Enschede en € 30,00 per maand voor niet-leden.*

Voor dit bedrag krijg je niet alleen de lessen op de woensdagavonden maar krijg je ook toegang tot de online leeromgeving van het Evangelische College, toegang tot de online StudieBijbel en jaarlijks toegang tot drie praktijkgerichte studiedagen van het Evangelisch College (allemaal vrijblijvend). In tegenstelling tot wat eerder is gecommuniceerd: je kan je niet tussentijds afmelden. Bij aanmelding voor 1 september heb je 14 dagen opzegtermijn. Daarna ben je voor het gehele studiejaar ingeschreven.

Hoe meld ik mij aan?

  • Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website van het Evangelisch College, selecteer ‘EC-Bijbelcursus (via gemeente-onderwijs)’, zie link.

Twijfel je nog?

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.