fbpx

Joy voor vrouwen

Joy Vriendinnenavond 25 februari

Gepost in Joy.

Joy organiseert zaterdagavond 25 februari een hele toffe voorstelling van Verzien met Inès Kok. Kom alleen of samen met je vriendinnen naar deze gezellige, leuke en inspirerende avond.

Lees hieronder meer over deze leuke voorstelling:

Theatervoorstelling ‘Ik ben nog niet klaar!’

Over de voorstelling

Dat gevoel dat je nog van alles moet doen. Dat je nog van alles nodig hebt voor je verder kunt. Dat je ergens aan vast zit. Dat je niet genoeg bent, niet genoeg kunt, niet genoeg geleerd hebt. En dan komt Hij ook nog met een nieuwe opdracht waar je al helemáál niet klaar voor bent.

Met theater en muziek neemt Inès je mee in haar eigen verhaal. Een verhaal over dingen opruimen uit het verleden, nieuwe stappen zetten en angst voor de onbekende toekomst in Mozambique. Afwisselende scènes met vrolijke en ontroerende liedjes, gekke typetjes en verhalen uit het gewone leven waarin God bijzondere dingen doet. Wat heeft Hij voor jou klaar liggen? De voorstelling duurt ruim een uur. Regie: Jan Draaijer.

Aanmeldformulier theatervoorstelling

Inloop: 19.30 uur
Tot uiterlijk: 22.00 uur
Heidestraat 9, Enschede
Prijs: voor € 9,00 per persoon krijg je een avondvullend programma, met lekkers bij binnenkomst, een professionele voorstelling en borrelhapjes en onbeperkt drinken en toffe gespreksvragen aan het einde. 

Hieronder volgt een aanmeldformulier om je op te geven.

NAAR HET AANMELDFORMULIER

 

Ik ben nog niet klaar plaatje 724x1024

Reacties van publiek

‘Het was een super mooie voorstelling. De mix tussen humor en serieuzere stukken wist Ines feilloos voor elkaar te krijgen. Je werd helemaal meegenomen in haar verhaal en voor welke vraagstukken ze komt te staan. Ines gebruikt verschillende typetjes en eigen gemaakte liedjes om het verhaal te vertellen en vorm te geven. Daarnaast zitten er ook interactieve stukken in, met het publiek, dit vind ik zelf heel grappig. Een voorstelling met een lach en een traan dus. Zeker gaan kijken!’

‘Wat het extra sterk maakt, is dat het een waargebeurd verhaal is.’

‘Het was of ik mijn eigen verhaal hoorde, deze voorstelling heeft me diep geraakt, dankjewel.’

‘Aanrader, heel mooi’

‘Inès was fantastisch grappig, maar ook ontroerend, dat vind ik knap. Ik heb genoten.’

‘Ik heb er onwijs van genoten, wat heeft ze het goed gedaan!’

‘Ik wilde niet huilen, maar de traantjes kwamen steeds weer.’

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.