fbpx

Workshop BibleJournaling van David en Joy

Gepost in Joy.

Workshop BibleJournaling

Yes, je leest het goed. Joy gaat in samenwerking met Boekhandel David een workshop verzorgen rondom BibleJournaling. Deze workshop is in Boekhandel David zelf.

In deze workshop leer je werken met verschillende technieken en materialen. Met veel gezelligheid, leuke producten om mee te oefenen en koffie/thee en wat lekkers.

Vanuit veel ervaring met en passie voor BibleJournaling vertellen Marieke en Elisabeth je van alles over deze leuke creatieve vorm om met de Bijbel aan de slag te gaan.

Woensdagavond 11 oktober
Locatie: Beltstraat 45 Enschede
Start: 19:00 uur
Eindtijd: 21:30 uur
Prijs: € 29,95 inclusief pakketje biblejournaling waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.
Let op: er zijn nog maar 8 plekken.

Aanmelden kan binnenkort.
Kun je niet wachten stuur dan een mail naar info@joyvoorvrouwen.nl om alvast je gegevens achter te laten.
Let op: als je je gegevens achterlaat blijf je automatisch op de hoogte van dit event en andere Joy Events en natuurlijk alle leuke nieuwtjes.

logo Logo JOY

Joy wandeling met gezellige borrel

Gepost in Joy.

Joy WalkTalk TheCafe 27 september


Heb jij na de vakantie al gezellig bij kunnen kletsen met je vriendinnen?

Woensdag 27 september kun je alleen of samen met je vriendinnen mee met de Joy wandeling naar een gezellig café in de stad Enschede. Daar gaan we gezellig borrelen, bijkletsen in alle ontspanning. Daarna wandelen we weer terug. Onderweg is er de gelegenheid voor goede gesprekken. Ga je mee?

Uitnodiging door Cocky persoonlijk

Gepost in Joy.

Een gezellig avondje uit met je vriend, partner, je vriendinnen of gewoon alleen? Het kan allemaal en iedereen vanaf 21 jaar is welkom.

Met een vol programma, lekker lachen, inspiratie en meer neemt Cocky je mee in de wereld van relaties, liefde en seksualiteit. De relatie met jezelf, je lijf, andere mensen en met God.

Datum: vrijdagavond 7 juli
Tijd: deuren open 19.30 en tot uiterlijk 22.30 uur
Locatie: Heidestraat 9, Enschede
Entreeprijs: € 9.00 per persoon en € 15.00 voor twee personen tegelijk

Graag even aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformlier van de Joy avond van 7 juli

PS: als de entreeprijs te hoog is voor je, neem dan contact op met Irene Geerts via info@joyvoorvrouwen.nl   of 06-11018662 

 

 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.