fbpx

Het Vuurevent - zaterdag 19 november

Gepost in Joy.

Zaterdag is het zover! Het Vuurevent van Arise Nederland en Lume in Enschede!

Het wordt hartstikke gezellig. We komen met meer dan 80 vrouwen / jonge meiden samen op een mooie locatie.

De aanmeldingen zijn zo snel gegaan dat we zelfs hebben moeten besluiten het aanmelden stop te zetten. Het is dus niet meer mogelijk je aan te melden. Helaas!

foto ARISE LUME VUUR event

Ter info: er is een mail uitgegaan waar per ongeluk ook is aangegeven dat je nog iemand kan meenemen. Dat is helaas niet het geval. Dit geldt alleen voor de locaties in Nederland die nog niet vol zijn.

Foto-terugblik Joy Brunch 29 oktober

Gepost in Joy.

20221028 205528
Zaterdag 29 oktober 2022 vond de Joy Brunch plaats. We kunnen het niet laten om even na te genieten met de foto's. Wat een joy om zoveel vrouwen samen te zien genieten van een heerlijk ontbijt en samen-zijn! Onderaan dit bericht vind je de link. We hebben eerst nog een paar teksten en oefeningen voor je opgeschreven vanuit de toespraak van Ruth van Mierlo: 

Weet je het nog?

* De verandering van de rups naar de vlinder en het dansje in de kerk door het vrije meisje terwijl er mensen toekijken met afkeurende en vragende blikken;
* Er is steeds meer bekend over de invloed van je denken op je lichaam en op ziektes;

Vuurevent voor vrouwen en meiden

Gepost in Joy.

Voorkant flyer PNG in kleur A5Welkom op het Vuurevent van Arise Nederland en Lume!

Zaterdag 19 november voor vrouwen uit Enschede en omgeving en meiden vanaf 12 jaar. Kom gezellig met een vriendin, buurvrouw, collega, dochter of je moeder. Vanaf 18.00 uur hebben we het vuur aan om je te verwarmen en natuurlijk ook wat lekkers ;-).

Joy organiseert dit Vuurevent in Enschede en Arise en Lume verzorgen het programma en de inhoud. Reden genoeg om te komen want het belooft een mooie avond te worden!

Neem een mok, lepel en houtblok mee om lekker te ontspannen en je te verwarmen. Of kom gezellig bij één van de statafels staan. Check het weerbericht vooraf voor de paraplu, schoensoort (hakken raden we af ;-)) en dikte van de jas en kom hoe dan ook!

Het event is gratis, aanmelden vinden we wel prettig, zodat we rekening met je kunnen houden: 

https://www.arise.to/arise-lume-vuur-event

En hoor je bij de tieners of jeugd, laat het dan even extra weten of je komt via de groepsapp waar je in zit of via irene@familiegeerts.nl. Dat vinden we leuk om te weten, zodat we rekening met je kunnen houden.

MEE HELPEN BIJ DEZE TOFFE AVOND?

Vind je dit nou een leuk initiatief en wil je wel mee helpen met dit Vuurevent laat het dan even weten. Wij zoeken nog mensen die soep willen maken en / of een cake, koek of iets anders lekkers willen bakken. Ook zoeken we nog vrouwen die willen helpen tijdens het event of na afloop bij het opruimen. 
Wil je helpen mail dan naar Irene Geerts wat je graag wilt doen: irene@familiegeerts.nl.

Voorkant flyer PNG in kleur A5

Te laat voor de Joy Brunch?

Gepost in Joy.

Joy Brunch 29 oktober 2022 is vol


De Joy Brunch is vol! 70 vrouwen hebben zich aangemeld en zaterdag 29 oktober wordt het een lekkere en gezellige tijd met elkaar. 

Het aanmeldformulier voor de Joy Brunch hebben we weggehaald. Maar mocht je nou te laat zijn en wel heeel graag nog aanwezig willen zijn, laat dit dan weten vóór 25 oktober bij Irene Geerts via irene@familiegeerts.nl.

Kijk voor meer informatie over de brunch naar de andere berichten hieronder.

Joy - Uw vreugde is mijn kracht

Gepost in Joy.

Joy wil vrouwen als jij bemoedigen vanuit die kracht. Kom je 29 oktober ook brunchen? Welkom van 10.00 tot 13.00 uur als je aangemeld bent.  Ruth van Mierlo zal spreken over het thema: Positief denken en spreken – je hebt meer invloed dan je denkt.

Linda heeft hier haar eigen gedachten alvast over laten gaan, ter inspiratie. Lees verder onder de afbeelding.

afbeelding voor de blog van Linda

'Onze dochter zou Joy hebben geheten. Áls we een dochter hadden gekregen. Nu hebben wij ook best veel lol in huis, maar wellicht had haar naam mij toch af en toe een beetje kunnen helpen. Om niet zo moeilijk te denken, om niet zo kritisch te zijn, om me niet zo zwak te voelen. Om gewoon simpel plezier te hebben. Punt.'

Lachen om mijzelf, dat kan ik wel. Eerlijk zijn over wat er mis gaat ook. Volgens mij belangrijk om in verbinding te komen met de ander, door herkenning en kwetsbaarheid.

Toch schuilt daar ook een gevaar in.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.