fbpx

Terugblik Joy met theatervoorstelling

Gepost in Joy.

Zaterdag 25 februari was de Joy Vriendinnenavond met Theatervoorstelling 'Ik ben nog niet klaar!'. Een unieke avond want het was de laatste keer voor Ines Kok en haar man Henri dat ze deze voorstelling in Nederland gaven. In maart zullen ze verhuizen naar Mozambique.

Het theaterstuk nam ons mee in het hele beslisproces van Ines, met een lach en traan. En wat hebben we gelachen en er vielen zeker ook enkele tranen.

Helaas is deze avond alweer voorbij. De tijd vliegt. Des te belangrijker om bewust te kiezen hoe je je tijd invult en om hetgeen dat is geweest dankbaar te herinneren of nog even na te genieten van het Joy-momentje. Daarom hebben we nog een kleine terugblik voor je gemaakt, met foto's en een aftermovie van de gehele theatervoorstelling!

Speciaal voor jullie...
Je kunt de hele theatervoorstelling terugkijken. Nodig gerust anderen uit om samen te genieten, want ook op het scherm is het een erg leuke voorstelling. Onder de video staan ook nog wat korte filmpjes en leuke foto's om terug te zien. 

Theatervoorstelling 'Ik ben nog niet klaar!'

Met dank aan Joost Schreurs en Ines en Henri Kok kunnen we de gehele theatervoorstelling terug zien. Kijk en geniet ;-):

 

  

 

 

 

 

 

Nog wat korte filmpjes

Klik hieronder op Lees meer om nog wat korte filmpjes van de liedjes terug te kijken en wat foto's die zijn gemaakt tijdens de avond.

Theater met een waargebeurd verhaal

Gepost in Joy.

Heb jij je al aangemeld voor de theatervoorstelling van Joy op zaterdag 25 februari? Het kan nog ;-).

Vrijdag is de laatste dag dat jij en je vriendinnen zich kunnen aanmelden. 

Twijfel je nog? Kijk dan even onderstaande trailer om daarna nog even verder te scrollen voor het aanmeldformulier ;-).

 

Inloop: 19.30 uur, met wat lekkers. De avond duurt tot uiterlijk: 22.00 uur
Locatie: Heidestraat 9, Enschede.

Ticket: voor € 9,00 per persoon krijg je een avondvullend programma, met lekkers bij binnenkomst, een professionele voorstelling en borrelhapjes en onbeperkt drinken en toffe gespreksvragen aan het einde.

Voorstelling 'Ik ben nog niet klaar!'

Gepost in Joy.

Kom gezellig zaterdagavond 25 februari naar de Joy Vriendinnenavond met theatervoorstelling 'Ik ben nog niet klaar!' van Verzien. 

Ik ben nog niet klaar plaatje 724x1024

Inloop: 19.30, de avond duurt tot uiterlijk: 22.00 uur
Locatie: Heidestraat 9, Enschede.


Prijs: voor € 9,00 per persoon krijg je een avondvullend programma, met lekkers bij binnenkomst, een professionele voorstelling en borrelhapjes en onbeperkt drinken en toffe gespreksvragen aan het einde.

Aanmeldformulier Joy Vriendinnenavond 25 februari

Via dit formulier meld je je aan voor de Joy Vriendinnenavond op zaterdag 25 februari. Gezellig dat je komt! De kosten bedragen € 9 per persoon. Dit is inclusief de lekkere dingen vooraf en het napraten met lekkere dingen na de voorstelling.

Heb je vragen, opmerkingen, kun je de entreeprijs niet betalen of is er iets anders, neem dan contact op met Irene (irene@familiegeerts.nl).

Voer een geldig e-mailadres in.
Gebruik alleen cijfers

Wil je iemand meenemen? Dat kan! Hieronder willen we graag weten wie de persoon is en hoe we haar kunnen informeren (mailadres). Ook willen we je vragen of je dan voor haar wilt betalen. Dat kan als cadeautje voor haar. Wil je het liever terugvragen dan kan dat heel eenvoudig via je bank en het aanmaken van een betaalverzoek.

Wil je meer mensen aanmelden? Dat kan ook. Je mag dan dit formulier nog een keer invullen en dan kun je twee andere vriendinnen aanmelden.

Vul hier de voor- en achternaam in
Voer een geldig e-mailadres in.

Zijn er allergieën waar we rekening mee kunnen houden ivm de lekkere dingen op deze avond? Laat het ons dan hieronder weten, voor jezelf en/of voor je introducee.

Wil je iemand meenemen naar de Joy Vriendinnenavond dan vinden we dat hartstikke gezellig. Betaal jij voor deze persoon, maak dan € 9  per persoon over. Betaalt de introducee zelf, dan kun je natuurlijk een betaalverzoek via je bank sturen of de introducee vragen dit formulier zelf in te vullen.

Ongeldige invoer
Alleen hele euro's invullen zonder komma's of punten.
EUR 0,00 Ongeldige invoer
 

Joy Vriendinnenavond 25 februari

Gepost in Joy.

Joy organiseert zaterdagavond 25 februari een hele toffe voorstelling van Verzien met Inès Kok. Kom alleen of samen met je vriendinnen naar deze gezellige, leuke en inspirerende avond.

Lees hieronder meer over deze leuke voorstelling:

Theatervoorstelling ‘Ik ben nog niet klaar!’

Over de voorstelling

Dat gevoel dat je nog van alles moet doen. Dat je nog van alles nodig hebt voor je verder kunt. Dat je ergens aan vast zit. Dat je niet genoeg bent, niet genoeg kunt, niet genoeg geleerd hebt. En dan komt Hij ook nog met een nieuwe opdracht waar je al helemáál niet klaar voor bent.

Terugblik Joy Vuurevent met foto's

Gepost in Joy.

Bijna 3 weken geleden zaten we met meer dan 70 vrouwen en meiden bij een lekker warm vuurtje te genieten van een mooi programma van Arise Nederland en Lume. Het was ontzettend koud en tegelijk lekker warm.

Lees hieronder een korte terugblik en verderop kun je de foto's en de aftermovie bekijken.

We ontvingen een leuke goodiebag met notitieboekje, pen, spiegeltje om onszelf eens even in de ogen te kijken, stickers, flyers en kaarten om op te hangen, neer te zetten of te versturen. Na een kopje warme soep en broodjes konden we genieten van een mooi inhoudelijk programma.

Naast onderwerpen waar we ons in konden verdiepen kregen we ook vragen op ons af waarbij je kon gaan staan als je jezelf erin herkende. Enkele van de vragen waren:

  • of je voor jezelf wist wat je mocht gaan doen in het koninkrijk van God?
  • of je wel eens jaloers bent?
  • of je wel eens angst kent?

Door deze 'over-de-streep-vragen' ontdekten we dat we niet de enige zijn met worstelingen of met de zoektocht naar onze bestemming.

Een ongemakkelijk moment?

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.