fbpx

JobGroups

Vind passend werk in Enschede e/o

Gepost in Job Groups.

foto bij bericht jobgroup

Zoek je passend werk?

Dinsdag 1 februari start om 20.00 uur aan de Heidestraat 9 een JobGroup in Enschede.

Samen met anderen ga je in zeven bijeenkomsten aan de slag om werk te vinden dat bij jou past. In een gezellige ontspannen bijeenkomst ga je met een werkboek aan de slag. De avond wordt begeleid door 2 trainers en duurt tot 22.00 uur.

Meld je aan via www.jobhulpmaatje.nl/aanmelden

Iedereen die werk zoekt is welkom! Ook als je beperkte kennis van de Nederlandse taal en cultuur hebt. Deelname is gratis, je hoeft alleen het werkboek te betalen ( €25.00 ).

Wat is een Jobgroup

Een JobGroup is een creatieve ontmoetingsplek van en voor werkzoekenden, die elkaar steunen en op weg helpen om een baan te vinden.

Samen met anderen spreek je over concrete do’s en don’ts voor het vinden van werk. Dit doe je aan de hand van prikkelende vragen en opdrachten. Je kunt hier ook terecht voor het uitwisselen van vacatures, sollicitatie-ervaringen en tips. In de afgelopen jaren hebben we al 4x een JobGroup georganiseerd en konden we al enkele tientallen mensen helpen.

Wat andere deelnemers vinden van Jobgroups

'Ik had een betaalde baan gevonden en ik heb gewerkt. Ik vond de JopGroups zeer handig en goed voor mij.'

'Ik kon me verder ontwikkelen in vrijwilligerswerk.'

 'JobGroups heeft me geholpen. De tips en voorbeelden die we tijdens de cursus kregen hielpen mij te communiceren met het uitzendbureau'.

 

'Ja, via JobGroups heb ik de parcitipatie werkplek gevonden en JobGroups heeft mij gesteund met het starten van een eigen bedrijf.'

Hulp zonder een job-groep?

Wil je liever individuele ondersteuning? Ook dat kan. Er zijn jobhulpmaatjes die graag met jou aan de slag gaan om je te helpen bij het zoeken naar werk.

JobHulpMaatje Enschede

De bijeenkomsten worden georganiseerd door JobHulpMaatje Enschede. De organisatie steunt mensen die werkzoekend zijn en helpt ze op weg naar (vrijwilligers)werk.

Meer informatie?

Voor meer informatie en contactgegevens: https://jobhulpmaatje.nl/locaties/enschede/ of neem contact op met

Jaap van Tilburg:

E-mail: jj@vantilburginnovation.nl
Telefoon: 06 - 2224 6069

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.