fbpx

JobGroups

Help mensen die werk zoeken

Gepost in Job Groups.

foto bij bericht jobhulpmaatje

 

Het verliezen van een baan valt vaak zwaar, zowel financieel als emotioneel. Ook komt het voor dat mensen wel een baan hebben, maar niet op hun plek zitten. Jij kunt hen als een maatje helpen om een stap dichter bij een (passende) baan te komen.

Help jij graag mensen die op zoek zijn naar werk?

Dan komen wij graag in contact met jou. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben in uitzendwerk of het begeleiden van mensen naar werk.

Uitnodiging informatie-avond dinsdagavond 25 januari

Ontvang meer informatie over hoe jij werkzoekenden verder kunt helpen. Om 20.00 uur is er koffie en thee in de Heidestraat 9 in Enschede en willen we graag kennismaken.

Wil je ons helpen, dan word jij als maatje gekoppeld aan een werkzoekende die jij één op één coacht.

Een maatje is een gemotiveerde persoon die op vrijwillige basis beschikbaar is voor werkzoekende. Je gaat regelmatig met een werkzoekende deelnemer sparren over het vinden van werk. Door te inspireren, ervaringen te delen en netwerk contacten aan te reiken. Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat er een goede klik is, zowel wat betreft persoonlijkheid als vakgebied.

JobHulpMaatje Enschede

De informatie-avond wordt georganiseerd door JobHulpMaatje Enschede. Deze organisatie is opgezet namens de gezamenlijke kerken in Enschede en wordt gesponsord door fondsen en ondernemers.

Daarnaast zijn vrijwilligers uit Enschede actief om deelnemers te trainen in Jobgroups, persoonlijke begeleiding als maatjes en door hun netwerk beschikbaar te stellen.

Voor meer informatie en contactgegevens: https://jobhulpmaatje.nl/locaties/enschede of neem contact op met Jaap van Tilburg:

E-mail: jj@vantilburginnovation.nl
Telefoon: 06-22246069

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.