fbpx

Vind passend werk in Enschede e/o

Gepost in Job Groups.

foto bij bericht jobgroup

Zoek je passend werk?

Dinsdag 1 februari start om 20.00 uur aan de Heidestraat 9 een JobGroup in Enschede.

Samen met anderen ga je in zeven bijeenkomsten aan de slag om werk te vinden dat bij jou past. In een gezellige ontspannen bijeenkomst ga je met een werkboek aan de slag. De avond wordt begeleid door 2 trainers en duurt tot 22.00 uur.

Meld je aan via www.jobhulpmaatje.nl/aanmelden

Iedereen die werk zoekt is welkom! Ook als je beperkte kennis van de Nederlandse taal en cultuur hebt. Deelname is gratis, je hoeft alleen het werkboek te betalen ( €25.00 ).

Wat is een Jobgroup

Een JobGroup is een creatieve ontmoetingsplek van en voor werkzoekenden, die elkaar steunen en op weg helpen om een baan te vinden.

Help mensen die werk zoeken

Gepost in Job Groups.

foto bij bericht jobhulpmaatje

 

Het verliezen van een baan valt vaak zwaar, zowel financieel als emotioneel. Ook komt het voor dat mensen wel een baan hebben, maar niet op hun plek zitten. Jij kunt hen als een maatje helpen om een stap dichter bij een (passende) baan te komen.

Help jij graag mensen die op zoek zijn naar werk?

Dan komen wij graag in contact met jou. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben in uitzendwerk of het begeleiden van mensen naar werk.

Uitnodiging informatie-avond dinsdagavond 25 januari

Ontvang meer informatie over hoe jij werkzoekenden verder kunt helpen. Om 20.00 uur is er koffie en thee in de Heidestraat 9 in Enschede en willen we graag kennismaken.

Wil je ons helpen, dan word jij als maatje gekoppeld aan een werkzoekende die jij één op één coacht.

Een maatje is een gemotiveerde persoon die op vrijwillige basis beschikbaar is voor werkzoekende. Je gaat regelmatig met een werkzoekende deelnemer sparren over het vinden van werk. Door te inspireren, ervaringen te delen en netwerk contacten aan te reiken. Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat er een goede klik is, zowel wat betreft persoonlijkheid als vakgebied.

JobHulpMaatje Enschede

De informatie-avond wordt georganiseerd door JobHulpMaatje Enschede. Deze organisatie is opgezet namens de gezamenlijke kerken in Enschede en wordt gesponsord door fondsen en ondernemers.

Daarnaast zijn vrijwilligers uit Enschede actief om deelnemers te trainen in Jobgroups, persoonlijke begeleiding als maatjes en door hun netwerk beschikbaar te stellen.

Voor meer informatie en contactgegevens: https://jobhulpmaatje.nl/locaties/enschede of neem contact op met Jaap van Tilburg:

E-mail: jj@vantilburginnovation.nl
Telefoon: 06-22246069

JobHulpMaatje Enschede van start

Gepost in Job Groups.

Mensen die ondersteuning zoeken bij het vinden van werk kunnen vanaf 1 september terecht bij JobHulpMaatje Enschede. Ze kunnen zich aanmelden bij https://jobhulpmaatje.nl/aanmelden/?deelnametype=JobGroup&locatie=Enschede.

Zowel voor individuele begeleiding als voor een JobGroup. Vanaf heden zullen we intakegesprekken gaan houden met potentiele deelnemers en dan kunnen we afhankelijk van de aanmeldingen z.s.m. komen tot een start van de individuele begeleiding en de JobGroups.

Alle werkzoekenden zijn welkom en vooral ook mensen die vanuit een vluchtelingen achtergrond op zoek zijn naar werk alsmede Roma. Onze ambitie is ook om later mensen te gaan ondersteunen die een eigen bedrijf willen gaan opzetten, daar hebben we al veel ervaring mee opgedaan in het verleden.

Vakgenoten gezocht

Gepost in Job Groups.

Werkzoekende  'nieuwe Enschedeërs' zoeken vakgenoot

De JobGroup van onze gemeente is weer begonnen. We hebben zo’n 10 deelnemers en we kunnen hen ondersteunen door een contact te leggen met een werkende vakgenoot uit onze kerk. Doe je mee? Op deze vakgebieden zoeken we

  • metaalbewerking: CNC draaien, slijpen en frezen
  • werktuigbouwkunde (of vliegtuigbouw) – fabriek of laboratorium
  • ICT
  • civiel ingenieur. Ontwerp, constructie en toezicht zoals met metaal in de bouw
  • installatietechniek, loodgieter, verwarming
  • verzorging van o.a. bejaarden
  • Geografische Informatie Systeem (GIS) analist en specialist + Remote Sensing
  • Mensen die in hun beroep op een creatieve manier andere mensen helpen zich te ontplooien en/of met andere mensen samenwerken om nieuwe oplossingen te verkennen.
  • Grafische vormgeving

Ben je een vakgenoot en ben je bereid tot een gesprek om hen iets te vertellen over je werk en hun vragen over werken in Nederland te beantwoorden?

Meld je dan even aan bij Haiko of Jaap of mail ons jobgroups@eg-enschede.nl

Diensten

Elke zondag om 10:00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.