fbpx

JobHulpMaatje Enschede van start

Gepost in Job Groups.

Mensen die ondersteuning zoeken bij het vinden van werk kunnen vanaf 1 september terecht bij JobHulpMaatje Enschede. Ze kunnen zich aanmelden bij https://jobhulpmaatje.nl/aanmelden/?deelnametype=JobGroup&locatie=Enschede.

Zowel voor individuele begeleiding als voor een JobGroup. Vanaf heden zullen we intakegesprekken gaan houden met potentiele deelnemers en dan kunnen we afhankelijk van de aanmeldingen z.s.m. komen tot een start van de individuele begeleiding en de JobGroups.

Alle werkzoekenden zijn welkom en vooral ook mensen die vanuit een vluchtelingen achtergrond op zoek zijn naar werk alsmede Roma. Onze ambitie is ook om later mensen te gaan ondersteunen die een eigen bedrijf willen gaan opzetten, daar hebben we al veel ervaring mee opgedaan in het verleden.

Vakgenoten gezocht

Gepost in Job Groups.

Werkzoekende  'nieuwe Enschedeërs' zoeken vakgenoot

De JobGroup van onze gemeente is weer begonnen. We hebben zo’n 10 deelnemers en we kunnen hen ondersteunen door een contact te leggen met een werkende vakgenoot uit onze kerk. Doe je mee? Op deze vakgebieden zoeken we

  • metaalbewerking: CNC draaien, slijpen en frezen
  • werktuigbouwkunde (of vliegtuigbouw) – fabriek of laboratorium
  • ICT
  • civiel ingenieur. Ontwerp, constructie en toezicht zoals met metaal in de bouw
  • installatietechniek, loodgieter, verwarming
  • verzorging van o.a. bejaarden
  • Geografische Informatie Systeem (GIS) analist en specialist + Remote Sensing
  • Mensen die in hun beroep op een creatieve manier andere mensen helpen zich te ontplooien en/of met andere mensen samenwerken om nieuwe oplossingen te verkennen.
  • Grafische vormgeving

Ben je een vakgenoot en ben je bereid tot een gesprek om hen iets te vertellen over je werk en hun vragen over werken in Nederland te beantwoorden?

Meld je dan even aan bij Haiko of Jaap of mail ons jobgroups@eg-enschede.nl

Maandagavond 12 febr. JobGroups

Gepost in Job Groups.

De nieuwe JobGroup zal gaan starten op maandagavond 12 februari. Mensen die een passende baan zoeken willen we ondersteunen. Of je nu uit het buitenland komt of uit Nederland, ieder is welkom. Omdat er ook toegelaten vluchtelingen meedoen gaat het vanwege de taalachterstand wel wat langzamer: we doen het nu in 10 bijeenkomsten in plaats van 7.

Nadere informatie: pdfFlyer JobGroup voorjaar 2018

Ben je geinteresseerd of ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn laat het even weten aan jobgroups@eg-enschede.nl.

Haiko Bosscher en Jaap van Tilburg

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.