fbpx

Getuigenis van Jan...

Gepost in Alpha cursus.

Van Jan, een deelnemer van de vorige Alpha-Cursus:

Toen ik mijn vriendin tegenkwam vertelde zij dat ze gelovig is, en ze vroeg hoe ik over God dacht. Ik vertelde haar dat ik er niets mee deed, maar christelijk ben opgevoed in mijn jeugd. Na de nodige gesprekken hebben we besloten een Alpha-cursus te volgen. Wat we er van moesten verwachten wisten we niet goed, maar we waren nieuwsgierig en dachten er wel positief over.

We zijn blij dat we deze stap hebben gedaan. De Alpha-cursus was laagdrempelig en te begrijpen, ook waarom Jezus aan het kruis gestorven is. Ik heb er bidden geleerd, en ben dichterbij de Drie-eenheid gekomen en ben ook gaan begrijpen wat er in de bijbel staat.

Het voordeel dat je in een groep zit is dat je met je eigen vragen terecht kan, maar dat je ook de vragen van de anderen hoort en hoe zij erover denken.

Ik heb er geen spijt van deze Alpha-cursus, ik heb de deur geopend en ben tot het geloof gekomen. Daar heeft de Alpha-cursus mij in gesteund, en dat ik een kind van God ben geworden. Amen!

Jan en Helen

Groetjes Jan.

 

Diensten

Elke zondag zijn er samenkomsten. Om 09:30 uur een livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.