fbpx

Getuigenis over de laatste Alpha

Gepost in Alpha cursus.

Mijn tijd bij de Alpha cursus:
Ik ben begonnen met de Alpha cursus omdat ik onbeantwoorde vragen had. In het begin was ik er vrij sceptisch over om eerlijk te zijn, maar dat nam al snel een andere wending toen ik de eerste les had bijgewoond! Een Alpha avond houdt het volgende in:


We komen bij elkaar om 18.30 uur. We gaan dan samen eten en leren elkaar beter kennen. Dit duurt tot ongeveer een uurtje of 19.00. Na het eten zitten we onder het genot van een kopje thee of koffie en wat versnaperingen aan tafel en begint de cursus. Er zijn bijna elke avond verschillende sprekers langsgeweest die elk een ander onderwerp behandelden. Elke avond ging het wel ergens anders over. Ik ben erg blij dat ik kennis heb gemaakt met deze geweldige mensen! Ze hebben me erg goed op weg geholpen en ze hebben mij een andere kijk gegeven op bepaalde aspecten. Er is een vervolg cursus genaamd de Beta waar ik erg enthousiast over ben!

Een deelnemer van de Alpha

 

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.