fbpx

De Arabische Alpha cursus start weer

Gepost in Alpha cursus Arabisch.

Wil je meer weten over God, of ken je iemand die op zoek is naar Hem? En zou je het fijn vinden de cursus te volgen in de Arabische taal? 

Meld je dan aan en ontvang meer informatie over de eerst komende Arabische Alpha cursus in onze kerk.

In 13 avonden en een zaterdag willen we samen ontdekken wie God is en wat de Bijbel ook vandaag nog te zeggen heeft. We beginnen elke avond met een gezellige maaltijd. De avonden duren tot 21.30 uur. De cursus begint op dinsdag 14 september.

Een greep uit de lessen die aangeboden worden:

Wie is Jezus? en waarom stierf Hij aan een kruis? Waarom bidden en hoe doe je dat? Wie is de Heilige Geest en wat doe de Heilige Geest? Kan ik vervuld worden met die Geest

Op deze Facebookpagina vind je meer informatie over de Arabische Alphacursus. Op de algemene website van de Alpha cursus vind je nog meer informatie daar over.

Meld je aan via onderstaand formulier.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.