Maandag 25 sept. Youth Alpha

Gepost in Alpha cursus.

Nieuwe vrienden maken en nadenken over de vraag waarom je eigenlijk op aarde bent. Een cursus waar alle jongeren die er aan hebben deelgenomen positief op terug kijken. We organiseren 25 september om 18'30 uur een avond, om te kijken of jij deze cursus wat vind.

Alpha cursus start op dinsdag 19 september 2017

Gepost in Alpha cursus.

Wil jij ook op avontuur, op zoek naar God?

Samen eten, dan praten en ontdekken wie Jezus is en wat de bijbel vertelt over hem.

Op 19 september start de Alpha cursus, om 18.30 uur aan de Heidestraat 9.

Meld jezelf aan en/of nodig nog iemand uit, om de uitdaging aan te gaan. Meer info of directe aanmelding via Rob Geerts en Erik Brockmeier

Stuur een bericht naar alpha@eg-enschede.nl

CampagnefotoBearGrylls

 

BEAR GRYLLS, het boegbeeld van de Alpha dit jaar.

Bear Grylls staat bekend als de belichaming van avontuur en survival in de wildernis. Maar dat was niet zijn grootste avontuur.

Alpha: eten, lachen, praten, groeien

Gepost in Alpha cursus.

Lege pannen worden de auto in gedragen, de koffie staat op tafel: ik vind de hond in de pot, maar krijg wel een heerlijk havermouttaartje voorgeschoteld. Lepeltjes worden magisch gebogen en grapjes vliegen over tafel. Dan opeens weer een serieus moment: Hendrik geeft een kadootje aan Bashar. Een wit doosje met een uitgesneden hartje, en binnenin kerstlichtjes. 'Voor je vrouw en kinderen´, zegt hij erbij, ´ik wil het graag aan jullie geven.' Van alle markten thuis, de Alpha groep van 2016. Vandaag sluiten ze de cursus af, kijken ze terug en vooruit. En ik mag daar even bij zijn.

Er komt nog iemand binnen. Deze ronde kon hij helaas niet meedoen. Nu wil hij de sfeer proeven, en als hij het zelfde proeft als ik heeft hij zich inmiddels aangemeld voorde volgende cursus die eind januari zal starten. De warmte komt je hier tegemoet, hier zitten mensen die graag bij elkaar zijn en iets delen. Niet alleen hun leven, maar ook hun zoektocht naar God. Veranderen door je gezindheid te vernieuwen, heeft Rob ons voorgelezen uit Romeinen 12. Nou, veranderingen zijn er geweest, kan hij ons garanderen.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Evangelische Gemeente Enschede
Heidestraat 9
7513 ZM Enschede
info@eg-enschede.nl

EA-logo