fbpx

20+ groepen

Gepost in 20+.

Het hart van onze gemeente wordt gevormd door connectgroepen. In kleine groepen kun je beter op elkaar letten, een band opbouwen en voor elkaar zorgen dan in een grote gemeente. Daarom is het belangrijk om naast het bezoeken van de dienst op zondag ook in kleine groepen bij elkaar te komen. Dat gebeurt elke 2 weken. We gaan samen eten, zingen om daarin God te aanbidden, met en voor elkaar bidden, en de bijbel openenen ons te laten onderwijzen.

Vanuit de behoefte van jongeren om dit met leeftijdsgenoten te doen, zijn er 20+ groepen. Deze zijn bedoeld voor jongeren tussen de 20 en 25 jaar. Dat is een periode in het leven waarin we vaak voor belangrijke keuzes staan, zoals het kiezen van een baan, het krijgen van verkering of misschien wel gaan trouwen. Ook het getuigen van je christen-zijn in school of werk is een belangrijk thema. En tenslotte is er de behoefte om contacten te leggen met leeftijdsgenoten die ook Jezus willen volgen, en lol met elkaar hebben.

In de 20+ groep avonden kan aan al deze punten aandacht worden besteed. En natuurlijk worden de leden ook voorbereid op het lid zijn van de gemeente en de ´gewone´ wijkgroep, waarbij je contacten hebt met mensen van alle leeftijden, die ook je broers en zussen zijn.

De 20+ groepen worden doorgaans gehouden op een woensdagavond.

Verder doen de groepen zelf ook activiteiten als een avondje poolen, stappen of een weekendje weg. We zijn nu een paar jaar op weg, en we zien dat God heel erg aan het werk is met ons allemaal, leden én leiders.

We zien groei naar Hem toe, naar elkaar toe. We staan open voor mensen ´van buiten´, we willen gericht zijn op mensen die God nog niet kennen. We ervaren dat het fijn is om als groep elkaar beter te leren kennen, vertrouwen te krijgen en open te zijn. Maar we willen uitspreken dat dat niet de groei in de weg mag staan.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.
Tot ziens!

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.