fbpx

Nieuw in Enschede?

Gepost in 20+.

Ben je nieuw in Enschede en tussen de 20 en 25 jaar, of ken je iemand uit deze leeftijdsgroep? Dan is de 20+ groep misschien iets voor jou!

Als 20+ groep van de Evangelische Gemeente Enschede komen we eens in de 2 weken samen om God te zoeken en van elkaar te leren. Ook is er veel ruimte voor openheid en gezelligheid, en dat allemaal met leeftijdsgenoten.

Voor meer informatie, mail: gijs.pols@eg-enschede.nl 

20+ groepen

Gepost in 20+.

Het hart van onze gemeente wordt gevormd door de wijkgroepen. In kleine groepen kun je beter op elkaar letten, een band opbouwen en voor elkaar zorgen dan in een grote gemeente. Daarom is het belangrijk om naast het bezoeken van de dienst op zondag ook in kleine groepen bij elkaar te komen. Dat gebeurt elke 2 weken. We gaan samen eten, zingen om daarin God te aanbidden, met en voor elkaar bidden, en de bijbel openenen ons te laten onderwijzen.

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst voor ongeveer  50 mensen. Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

Let op: zondag 18 juli t/m 1 agustus is er alleen een samenkomst in de kerk, geen livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.