fbpx

Moslims & de Grote Opdracht 23 maart

Gepost in Zending algemeen.

Meer en meer komen we moslims tegen in ons leven. En het bijzondere is dat zij vaak komen uit landen waar het verboden is met hen te spreken over het evangelie van Jezus Christus. In Nederland kan dat wel! Dus dat is een bijzondere kans. Maar hoe kun je het beste met moslims praten over het evangelie? Want dat is wel onze grote opdracht.

Workshop Moslims en DGO 1

Op donderdagavond 23 maart is een workshop om daar iets over te leren. Er is een inleiding van Harriët Cornelius van de interkerkelijke stichting Evangelie en Moslims. Ook zijn er getuigenissen en gaan we met elkaar in gesprek. 

De workshop wil ieder uitdagen om zelf ook een (kleine) stap te zetten in deze richting.

De organisatie wordt verzorgd door de interkerkelijke XiE projectgroep 'De Grote Opdracht in kleine stappen'. Deze keer zijn we te gast in de Nederlands Gereformeerde Lasonderkerk aan de Lasondersingel 102 in Enschede. Ieder die hier bij wil zijn is welkom vanaf 19.30 uur.

Namens de projectgroep

Grian Veurink, Anneke van Osch, Alias Jorjis, Mark Wolters, Jozien van Boven en Jaap van Tilburg.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.