fbpx

Geen held in evangelisatie?

Gepost in Zending algemeen.

grote opdracht kleine stappenDe grote opdracht in kleine stappen

Mattheüs 28 kan heel groot op je over komen. Alle volken tot leerlingen van Jezus maken? Is dat niet te veel gevraagd? Kan ik dat wel? Is dit niet iets voor iemand die die bediening heeft gekregen? Ik kan me voorstellen dat je met dergelijke vragen zit. Toch vraagt God van ons allemaal om Hem te volgen, ook door een getuige te zijn. Dit hoeft echter niet zo groot en spannend te zijn als we het vaak maken. Ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen in dit verhaal?

Donderdag 3 Juni is er in Enschede een interkerkelijke avond bedoeld om deze vragen te tackelen.

Van 19.30-21.30 uur zijn jullie welkom in de Blikopener van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Enschede Oost (Oldenzaalsestraat 75)

Deze avond is bedoeld voor iedereen die hierin geïnteresseerd is, ongeacht van welke kerk je komt. En het is juist voor de mensen die zichzelf NIET zien als helden op het gebied van evangelisatie. En onthoudt wat Jezus zegt:

'Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld'.

De avond wordt georganiseerd vanuit XiE. En het is een initiatief van Mark Wolters, Alias Jorjis en Jaap van Tilburg. Ieder die interesse of vragen heeft kan zich aanmelden bij Jaap via 06-2224 6069 en jj@vantilburginnovation.nl

Uiteraard zullen we rekening houden met de dan geldende Corona maatregelen.

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.