fbpx

Dopen

24 januari doopfeest

Gepost in Dopen.

Johannes 12:24 - 'Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Als de tarwekorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft hij alleen, maar als hij sterft, draagt hij veel vrucht'.

Dit zei Jezus met het oog op Zijn sterven, maar ook met het oog op het navolgen van Hem. We hebben gezien dat dit niet loze woorden zijn. Jezus stierf aan het kruis van Golgatha en de vrucht die dit heeft gegeven is ongekend. In elk land zijn mensen die Jezus volgen. In elke taal wordt Hij beleden als Heer en verlosser.

Hij roept ons om Hem na te volgen. Leg je leven af. Sterf als de graankorrel in het watergraf. Vereenzelvig je met Hem, zelfs tot in de dood. De belofte die daaraan gekoppeld is, is dat we dan veel vrucht mogen dragen voor God. Vrucht waardoor de Vader verheerlijkt wordt. Wat fantastisch om zo het nieuwe jaar te beginnen. Ik behoor Jezus toe. Ik volg Hem. Iedereen mag het weten. Dat is een feest!

Meld je aan bij het doopteam om op 24 januari gedoopt te worden in de evangelische gemeente enschede. Je kunt je aanmelden bij 

doopteam@eg-enschede.nl

Met vriendelijke groet,

Jan Stoorvogel

Diensten

Elke zondag zijn er samenkomsten. Om 09:30 uur een livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.