fbpx

Aanvraag lid worden van de Evangelische Gemeente Enschede

Gepost in Lid worden.

Je bent een paar keer bij ons in de kerk geweest en je voelt je thuis. Wil je lid worden van onze kerk? Dat kan door een aanvraag in te sturen! Lid worden betekent dat je mee wilt bouwen aan de gemeente in Enschede en onderdeel wilt zijn van de gemeente. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. 

Lid worden kan door dit formulier in te vullen. Na een gesprek met een oudste van onze gemeente kan je toegelaten worden tot onze gemeente en krijg je daarna ook toegang tot de website en het ledengedeelte.

Ondergetekende wil toetreden tot de Evangelische Gemeente Enschede en geeft daarmee te kennen:

  • een persoonlijke relatie met Jezus Christus te willen hebben, zich te willen laten leiden door de Heilige Geest en de Bijbel te willen accepteren als leidraad voor zijn / haar leven;

  • aansluiting te vinden bij de identiteit van de gemeente en de uitgangspunten van de gemeente te respecteren.

Inschrijven lid

Vul dit formulier per persoon in (dus niet als echtpaar of gezin). Na verzenden van het formulier wordt er ook een account op de website aangemaakt. Ben je al lid? Registreer dan hier jouw account voor de website.. Na verzending van het formulier zal contact met je worden opgenomen voor een kennismakingsgesprek.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

-- Ongeldige invoer

Als je lid wordt van onze gemeente hebben we een leden gedeelte met nieuws en verhalen. Je kunt daarvoor inloggen met jouw emailadres en een wachtwoord dat je nu alvast mag kiezen. Je kun later altijd je wachtwoord nog weer aanpassen of opnieuw opvragen mocht je 'm vergeten.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.