fbpx

Is er ook iets voor de kinderen?

Gepost in Ben je nieuw?.

Onze diensten zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de kinderen van 0 - 12 jaar zijn er aangepaste programma's. 

 

 • 0 - 2 Creche http://www.eg-enschede.nl/jongeren/creche 
  Opvang voor baby's en dreumes. Uw kroost kan voor de kerkdienst (10.00 uur) gebracht worden en na de dienst weer opgehaald worden. De creche bevindt zich bij binnenkomst kerk het halletje aan de rechterkant inlopen en dan de trap linksom naar boven. Vervolgens rechtdoor.
 • 2 - 4 Peuters http://www.eg-enschede.nl/jongeren/peuters 
  Opvang voor peuters. Peuters kunnen hier voor de kerkdienst (10.00 uur) gebracht worden en na de dienst weer opgehaald worden. De peuters bevinden zich bij binnenkomst kerk het halletje aan de rechterkant en dan rechtdoor.
 • 4 - 12 Kinderwerk http://www.eg-enschede.nl/jongeren/kinderwerk 
  De kinderen van 4 - 12 jaar worden na 20 minuten uit de dienst geroepen voor hun eigen programma (in een school op 1 minuut afstand van de kerk). Aan het eind van de dienst worden de kinderen weer terug naar de dienst gebracht. Het programma is opgedeeld in 4 groepen:

  groep 1 en 2 van de basisschool
  groep 3 en 4 van de basisschool
  groep 5 en 6 van de basisschool
  groep 7 en 8 van de basisschool

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.