fbpx

Welkom in de Evangelische Gemeente Enschede

Gepost in Ben je nieuw?.

Voor het eerst op onze site, voor het eerst in de kerk of wellicht voor het eerst in de stad. Het is dan belangrijk om je welkom te voelen. Dat vinden wij ook. De dienst begint om 10.00 uur. De lengte van de kerkdienst is ongeveer anderhalf uur. Hartelijk welkom.

Evangelische Gemeente Enschede online - welkom

Gepost in Ben je nieuw?.

Komende zondagochtend is er om 10.00 uur weer live een dienst te volgen, met o.a. een overdenking, liederen en mededelingen. Ook kun je voor je laten bidden tijdens de dienst, en zijn er na de dienst virtuele koffieruimtes waar je gezellig kunt napraten. Zo blijven we in verbinding met elkaar, en met God. Je kunt de uitzendingen en filmpjes bekijken op het YouTube kanaal van de Evangelische Gemeente Enschede.

Geen diensten ivm coronaMeer activiteiten zijn te vinden in de Agenda

Hoe ziet de kerkdienst er uit?

Gepost in Ben je nieuw?.

De diensten hebben geen strakke liturgie, maar zijn gericht op de beleving van de verbondenheid met de Heer Jezus Christus en de verbondenheid met elkaar. We zingen veel en aanbidden onze Heer, onder muzikale leiding van een band. De diensten worden geleid door gemeenteleden. We hebben bij toerbeurt wisselende sprekers vanuit de gemeente en van buiten.

Lid worden?

Gepost in Ben je nieuw?.

Mocht je lid willen worden van onze gemeente of ben je nieuwsgierig naar onze visie? Volg dan de intro-avond:

Op een nader te bepalen avond wordt uitleg gegeven over wie we zijn, wat we geloven en waarom we de gemeente opbouw via kleine kringen: de wijkgroepen laten verlopen.

Meer informatie over de Evangelische Gemeente Enschede vindt u uiteraard op deze website.

Direct lid worden? Ga naar de inschrijfpagina

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.