Welkom in de Evangelische Gemeente Enschede

Gepost in Ben je nieuw?.

Voor het eerst op onze site, voor het eerst in de kerk of wellicht voor het eerst in de stad. Het is dan belangrijk om je welkom te voelen. Dat vinden wij ook. De dienst begint om 10.00 uur. De lengte van de kerkdienst is ongeveer anderhalf uur. Hartelijk welkom.

Zien we je zondag?

Gepost in Ben je nieuw?.

DE KOMENDE WEKEN ZIJN ER GEEN KERKDIENSTEN. 

Kijk mee met de livestream

We kijken mee met de VBE - Vrije Baptisten Gemeente in Emmen waarmee we verbonden zijn. Bekijk de livestream op zondagochtend: Youtube VB-Emmen

 

Elke zondagmorgen is er om 10.00 uur een dienst voor iedereen. Een kerkdienst duurt bij ons meestal anderhalf uur.

Diensten worden gevuld met zingen, een overdenking en persoonlijke verhalen. Na de dienst kun je blijven voor een kop koffie of thee en is er ruimte voor onmoeting en gebed.

Meer activiteiten zijn te vinden in de Agenda

Hoe ziet de kerkdienst er uit?

Gepost in Ben je nieuw?.

De diensten hebben niet een strakke liturgie, maar zijn gericht op de beleving van de verbondenheid met de Heer Jezus Christus en de verbondenheid met elkaar. We zingen veel en aanbidden onze Heer, onder muzikale leiding van een band. De diensten worden geleid door gemeenteleden. We hebben bij toerbeurt wisselende sprekers vanuit de gemeente en van buiten.

Lid worden?

Gepost in Ben je nieuw?.

Mocht je lid willen worden van onze gemeente of ben je nieuwsgierig naar onze visie? Volg dan de intro-avond:

Op een nader te bepalen avond wordt uitleg gegeven over wie we zijn, wat we geloven en waarom we de gemeente opbouw via kleine kringen: de wijkgroepen laten verlopen.

Meer informatie over de Evangelische Gemeente Enschede vindt u uiteraard op deze website.

Direct lid worden? Ga naar de inschrijfpagina

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo