fbpx

Vacature tienerleiding

Gepost in Tieners.

Houd jij van jonge mensen, van Jezus en van plezier? Kom dan het team tienerleiding versterken! In het team missen we nu vooral twintigers en vrouwen.

Onze visie met het tienerwerk is dat we tieners willen enthousiasmeren voor Jezus. We willen ze inspireren, gezelligheid bieden, we willen een voorbeeld zijn als leiding (zowel op de activiteiten als in ons privé-leven) en we willen een veilige omgeving creëren voor elke tiener tijden de tweewekelijkse tienerbijeenkomsten.

Wat doen we zoal:

  • Om de twee weken hebben we op zondagochtend een tienerbijeenkomst.
  • Eén keer in de twee maanden hebben we een overleg met de tienerleiding over programma's en over hoe het gaat.
  • Af en toe organiseren we leuke activiteiten..
  • Soms ontmoeten we ook tienergroepen van andere kerken.

Een tienerleider is enthousiast over Jezus en probeert dat in zijn of haar leven dagelijks in de praktijk te brengen. Hij of zij vindt het leuk om contact te hebben met tieners, denkt mee met de inhoud van bijeenkomsten en kan gek doen combineren met serieuze inhoud.

Het tienerwerk is onderdeel van het jongerenwerk. Daarvan zijn Gijs en Nienke Pols pastors. Adriaan Dubbeldam is teamleider tieners en jeugd. Pieter Cnossen, Maurits Schreurs, Marian Schoenmaker en Irene Geerts zijn met Adriaan de tienerleiders.

Wil je samen met ons tieners enthousiasmeren voor Jezus?
Neem dan contact op met Adriaan Dubbeldam via 

adriaan.dubbeldam@eg-enschede.nl

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.