fbpx

Klimuitdagingen in de hoogte

Gepost in Tieners.

Zondag 27 juni was alweer de laatste tienerbijeenkomst van dit kerkseizoen. En...het was dit keer echt leuk!

We zijn met een groep van 21 tieners en 3 leiding naar Avatarz geweest. De twee nieuwe tieners, waar bij de kidsbreak de week ervoor afscheid van was genomen tijdens de dienst, waren ook mee. Een leuk welkom in de nieuwe groep. 

Het was soms heel spannend, hoog en uitdagend. Samen is het ons gelukt, want we konden af en toe best goed elkaars hulp gebruiken.

Klimmen bij Avatarz 27 06 2021

Vacature tienerleiding

Gepost in Tieners.

Houd jij van jonge mensen, van Jezus en van plezier? Kom dan het team tienerleiding versterken! In het team missen we nu vooral twintigers en vrouwen.

Onze visie met het tienerwerk is dat we tieners willen enthousiasmeren voor Jezus. We willen ze inspireren, gezelligheid bieden, we willen een voorbeeld zijn als leiding (zowel op de activiteiten als in ons privé-leven) en we willen een veilige omgeving creëren voor elke tiener tijden de tweewekelijkse tienerbijeenkomsten.

Yes! De tieners mogen weer offline!

Gepost in Tieners.

Na een paar weken op zondagavond elkaar online te meeten gaan we elkaar weer in het echt zien! Hoe leuk is dat!!

De afgelopen weken waren online best gezellig. Met drinken en lekkers, een serieus kort onderwerp en een online game vulden we onze tijd en hadden we weer een beetje contact.

Maar nu we weer naar buiten kunnen met de groep maken we toch wel even een vreugdesprongetje.

  Tienergroep EG Enschede

Er zijn meer versoepeling in de maatregelen gekomen en dat biedt ruimte om elkaar als tieners en tienerleiding weer te zien.

Uiteraard houden we nog steeds rekening met de huidige maatregelen en willen we geen verkeerde verwachtingen scheppen.

De ouders hebben hierover dan ook een mail ontvangen met informatie.

Aanstaande zondag gaan we elkaar zien om 10.00 uur in het Volkspark (ingang Tweede Emmastraat). We hebben een leuk Paasprogramma bedacht en ter afsluiting gaan we gezellig en lekker lunchen.

Ben je tiener en wil je hier ook bij zijn, stuur dan een mail naar tieners@eg-enschede.nl of benader één van de onderstaande tienerleiders.

Tot zondag! 

 Groetjes van de tienerleiding!

Maurits Schreurs, Pieter Cnossen, Adriaan Dubbeldam, Marjan Schoemaker en Irene Geerts

Tieners bakten 100 cupcakes

Gepost in Tieners.

Tieners bakten 100 cupcakes voor ouderen bij Manna

Naar aanleiding van een thema over gerechtigheid hebben we het woord bij de daad gevoegd en zijn we in actie gekomen met de tieners. Een groep tieners hebben vlak voor de kerst cupcakes gebakken, versierd en kaarten geschreven voor 100 ouderen uit zorggroep MANNA. Ze waren daar erg blij met de lekker cupcake maar vooral met de aandacht die we voor ze hebben in deze tijd waarin veel ouderen zich best eenzaam voelen. Super gaaf om niet alleen maar te praten over wat er in de bijbel staat over gerechtigheid maar ook gewoon in actie te komen met elkaar. Een groep jongens gaat nog een keer een voetbaltoernooi organiseren voor asielzoekers of kinderen die geen geld hebben om lid te zijn van een voetbalclub. Gave ideeën die met de huidige corona maatregelen wat lastig zijn. 

Bedankt voor jullie inzet toppers

cupcakes

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst voor ongeveer  50 mensen. Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

Let op: zondag 18 juli t/m 1 agustus is er alleen een samenkomst in de kerk, geen livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.