fbpx

Kom naar... Connect en Go Faith

Gepost in Tieners.

Twee uitnodigingen voor de jeugd

Connect

Go Faith

Connect

Mocht je vragen hebben of goede ideeën, dan horen wij dat graag. Je kunt een mail sturen naar Mouris Boer (mouris@deonderwijsadviseur.nl). Ook willen wij je vragen of je voor dit initiatief wilt bidden.

Met vriendelijke groet, de initiatiefnemers van Connect: 

Maurits Schreurs (lid van de Evangelische Gemeente)

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Bij deze stuur ik de uitnodiging voor de GO Faith dienst van 15 januari. Meer informatie kan gevonden worden op de Instagram pagina van GO 053 en vragen kunnen via dit mailadres of Instagram gesteld worden. 

 

GO Faith 15 januari 2023

Bij deze stuur ik de uitnodiging voor de GO Faith dienst van 15 januari. Meer informatie kan gevonden worden op de Instagram pagina van GO 053 en vragen kunnen via dit mailadres of Instagram gesteld worden. 

 Hanneke van den Dool.

Welkom tienermeiden op 2 juli!

Gepost in Tieners.

Ben jij een meisje en rond de tienerleeftijd? Dan ben je welkom bij een gezellige tienermeiden-activiteit!

Zaterdag 2 juli om 19.30 uur aan de Kokkelmanlanden 31.

Laat je even weten of je komt? 

Dat mag via een whatsappberichtje aan Irene: 06 - 1101 8662. Je kunt  natuurlijk ook bellen. Liever mailen? Dat kan ook! irene@familiegeerts.nl.

Tot dan!

Groetjes van Irene Geerts en Elisabeth op den Dries

Ready4thesummer02 07 2022

Vacature tienerleiding

Gepost in Tieners.

Houd jij van jonge mensen, van Jezus en van plezier? Kom dan het team tienerleiding versterken! In het team missen we nu vooral twintigers en vrouwen.

Onze visie met het tienerwerk is dat we tieners willen enthousiasmeren voor Jezus. We willen ze inspireren, gezelligheid bieden, we willen een voorbeeld zijn als leiding (zowel op de activiteiten als in ons privé-leven) en we willen een veilige omgeving creëren voor elke tiener tijden de tweewekelijkse tienerbijeenkomsten.

Kerk... Saai?! Nou, echt niet!

Gepost in Tieners.

Kerk… saai?! Nou, echt niet! Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud, lees dan snel verder!

Eén keer in de twee weken is er namelijk een supergezellige tienerdienst in het jeugdhonk. Tussen kwart voor 10 en kwart over 10 ben je van harte welkom om alvast een beetje te chillen, een kopje thee (of glaasje cola) te drinken of bij te kletsen met de andere tieners. Om kwart over tien begint het programma waarbij we elke keer een ander thema bespreken. Hierbij doen we leuke spelletjes, kijken we een filmpje en praten we door in kleine groepjes. Na het programma is het tijd voor een lekkere lunch, spelletjes en muziek!

Lijkt het je leuk? Je bent van harte welkom om eens een dienst mee te maken.

Voor vragen kun je terecht bij Adriaan Dubbeldam (06 - 5588 0456, adriaandu@gmail.com). 

 

 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.