Tiener-meidenclub en ‘Verhalenkoffer’

Gepost in Tieners.

Beste mensen,

Het is de hoogste tijd om jullie eens op de hoogte te houden wat er zoal  is gebeurd na vorig jaar zomervakantie !  Elke14 dagen op de woensdagmiddag is er de Tiener meidenclub in het gebouw van ‘Hiernaast’ in de  wijk Patmos. We doen dit nu alweer voor het 4e jaar. Een groep van 8 tot 14 tieners in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar komen regelmatig. We starten met inloop, thee, ontmoeting. We hebben thema’s  gehad o.a: angst , verleidingen, wat doet het met je, maar ook over Corrie ten Boom, vriendschap met God en Zijn  zorg voor ons  enz.


Over het algemeen is er aandacht en er is al een heel stuk vertrouwdheid, openheid en een goede atmosfeer! Elke keer is er ook een tekst die we meegeven (die bij het thema past) in een persoonlijke doos voor een ieder. De bedoeling is dat ze die ook naar huis meenemen aan het eind van het seizoen.

Kerk... Saai?! Nou, echt niet!

Gepost in Tieners.

Kerk… saai?! Nou, echt niet! Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud, lees dan snel verder!

Eén keer in de twee weken is er namelijk een supergezellige tienerdienst in het jeugdhonk. Tussen kwart voor 10 en kwart over 10 ben je van harte welkom om alvast een beetje te chillen, een kopje thee (of glaasje cola) te drinken of bij te kletsen met de andere tieners. Om kwart over tien begint het programma waarbij we elke keer een ander thema bespreken. Hierbij doen we leuke spelletjes, kijken we een filmpje en praten we door in kleine groepjes. Na het programma is het tijd voor een lekkere lunch, spelletjes en muziek!

Lijkt het je leuk? Je bent van harte welkom om eens een dienst mee te maken.

Voor vragen kun je terecht bij Adriaan Dubbeldam (06 - 5588 0456, adriaandu@gmail.com). Verder bestaat de leiding uit Kees en Ellen Langeveld, Robin en Marjan Schoemaker en Daniël en Lynn Koes.

 

 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.