fbpx

Kind in de kerk en Opdragen

Gepost in Tieners.

Beste ouders van basisschool kinderen,

Komende zondag beginnen we de dienst met aandacht voor het kerkkamp van afgelopen weekend. 

Dat betekent dat u uw kind meeneemt naar de dienst ipv de school.

We hopen dat de kinderen veel verhalen hebben verteld over het kamp en dat u aan uw kind kunt zien dat God aan het werk is.

  Joëlla

🙏🏻

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Opdragen

Het afgelopen anderhalf jaar hebben wij meerdere kinderen mogen verwelkomen in onze gemeente. Maar tot nog toe hebben we hen nog niet op kunnen dragen. Maar daar komt wat ons betreft verandering in. Want wat is nu heerlijker dan als gezin je kinderen in de hand van God toe te vertrouwen, wetende dat je in de opvoeding volledig afhankelijk bent van Hem, van Zijn leiding en zeker ook Zijn genade. En dat je daarin niet alleen bent, maar dat wij als Godsgezin om hen heenstaan.

Daarom willen we 31 oktober alle ouders die hun kind nog niet hebben kunnen opdragen, de gelegenheid geven dit te doen tijdens een feestelijke gezinsdienst.

Wel graag even doorgeven welke kinderen opgedragen worden.

Dit kan naar lvd@eg-enschede.nl

Klimuitdagingen in de hoogte

Gepost in Tieners.

Zondag 27 juni was alweer de laatste tienerbijeenkomst van dit kerkseizoen. En...het was dit keer echt leuk!

We zijn met een groep van 21 tieners en 3 leiding naar Avatarz geweest. De twee nieuwe tieners, waar bij de kidsbreak de week ervoor afscheid van was genomen tijdens de dienst, waren ook mee. Een leuk welkom in de nieuwe groep. 

Het was soms heel spannend, hoog en uitdagend. Samen is het ons gelukt, want we konden af en toe best goed elkaars hulp gebruiken.

Klimmen bij Avatarz 27 06 2021

Vacature tienerleiding

Gepost in Tieners.

Houd jij van jonge mensen, van Jezus en van plezier? Kom dan het team tienerleiding versterken! In het team missen we nu vooral twintigers en vrouwen.

Onze visie met het tienerwerk is dat we tieners willen enthousiasmeren voor Jezus. We willen ze inspireren, gezelligheid bieden, we willen een voorbeeld zijn als leiding (zowel op de activiteiten als in ons privé-leven) en we willen een veilige omgeving creëren voor elke tiener tijden de tweewekelijkse tienerbijeenkomsten.

Yes! De tieners mogen weer offline!

Gepost in Tieners.

Na een paar weken op zondagavond elkaar online te meeten gaan we elkaar weer in het echt zien! Hoe leuk is dat!!

De afgelopen weken waren online best gezellig. Met drinken en lekkers, een serieus kort onderwerp en een online game vulden we onze tijd en hadden we weer een beetje contact.

Maar nu we weer naar buiten kunnen met de groep maken we toch wel even een vreugdesprongetje.

  Tienergroep EG Enschede

Er zijn meer versoepeling in de maatregelen gekomen en dat biedt ruimte om elkaar als tieners en tienerleiding weer te zien.

Uiteraard houden we nog steeds rekening met de huidige maatregelen en willen we geen verkeerde verwachtingen scheppen.

De ouders hebben hierover dan ook een mail ontvangen met informatie.

Aanstaande zondag gaan we elkaar zien om 10.00 uur in het Volkspark (ingang Tweede Emmastraat). We hebben een leuk Paasprogramma bedacht en ter afsluiting gaan we gezellig en lekker lunchen.

Ben je tiener en wil je hier ook bij zijn, stuur dan een mail naar tieners@eg-enschede.nl of benader één van de onderstaande tienerleiders.

Tot zondag! 

 Groetjes van de tienerleiding!

Maurits Schreurs, Pieter Cnossen, Adriaan Dubbeldam, Marjan Schoemaker en Irene Geerts

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.