fbpx

Sporten op het Acaciaplantsoen

Gepost in Sonrise.

Na een geslaagde teambuilding middag op 25 september jl., zijn we vanaf zondagmiddag, 2 oktober 2022, om de twee weken van 14.00 - 16.00 uur aanwezig op het Acaciaplantsoen. Roelof van Zwol heeft de rol van teamleider overgedragen aan Anne van den Berg. Als inspirator en begeleider blijft Roelof bij het team betrokken. Hier zijn we God dankbaar voor. Het sporters team bestaat dit jaar uit Anne, Rakel, Eline, Jisca (nu op DTS), Jasper, Anna, Sara, Ramon. Als hulpsporters hebben we David en Justin. Hiernaast is in het nieuwe seizoen betrokken bij de activiteiten van Sonrise. 

 

Oproep.

Het sportteam is altijd op zoek naar enthousiaste sporters vanaf 15 jaar. Voor info neem contact op met Anne. 

Het kerkteam is voor de zondagmiddagen op zoek naar bidders en gebedswandelaars. Bidders die thuis of vanaf een andere locatie willen bidden en gebedswandelaars die van 14:30 tot 15:30 op locatie willen bidden voor de sporters, de kinderen en hun ouders alsmede voor de buurt. 

Hartelijk dank namens

het sport- en het kerkteam,

Charles  van der Pluijm

 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.