fbpx

Sonrise leren kennen en voorbereiden

Gepost in Sonrise.

Aanstaande zondag 12 juni heeft het sportteam van Sonrise de maandelijkse sportmiddag op het Acaciaplantsoen. Deze keer is er na afloop een bespreking over de sportweek van 18 t/m 22 juli.

Graag willen we gemeenteleden uitnodigen om zondagmiddag kennis te maken met Sonrise door:

  1. Om 13.00 uur aanwezig te zijn in het tienerhonk achterin de kerk. Ieder eet dan zijn eigen lunchpakket op en we bespreken de plannen voor de sportmiddag.
  2. Van 14.00 – 16.00 uur er bij zijn op het Acaciaplantsoen. Je kunt het dan meemaken hoe het gaat met sport en spel en een getuigenis in de pauze.
  3. Om 16.30 uur samen in de kerk napraten over de sportmiddag en vervolgens overleggen over de sportweek van 18 t/m 22 juli. We eten dan ook met elkaar.

Je kunt er geheel of gedeeltelijk bij zijn. Eventueel je eigen kinderen meenemen is prima. Die kunnen dan meedoen met sport en spel.

Laat even horen of je van plan bent te komen. Is vooral handig in verband met de maaltijd.

Mail naar jj@vantilburginnovation.nl of app via 06 - 2224 6069.

Jaap van Tilburg

www.sonrisetwente.nl

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.