fbpx

Help Sonrise - 18 t/m 22 juli 2022

Gepost in Sonrise.

Met grote vreugde willen wij u meedelen dat de Sonrise week dit jaar (1e week van de schoolvakantie - zomer) plaats kan vinden.

Vanuit het sportteam hebben we Anne van den Berg en Elselinde Bosch als teamleider. Na afloop van de oproep, tijdens de dienst op zaterdagavond, en tijdens een op een gesprekken gedurende het gemeenteweekend, hebben zich enkele geïnteresseerden gemeld. Hartelijk dank! Voor het sportteam zoeken we nog extra sporters, bijv. jongens en meisjes vanaf 13/14 jaar die 's middags willen voetballen, volleyballen, basketballen, ....etc. Aanmeldingen zijn welkom.

Nu de zomerweek door kan gaan, zoeken we ondersteuning voor allerlei activiteiten gedurende de Sonrise week vanuit de gemeente.

Activiteiten waarvoor we hulp nodig hebben zijn o.a. koken, overnachting, opbouw van tenten, gebedsteam, kinderactiviteiten zoals tekenen, 's middags en/of 's avonds limonade schenken, etc.

De locaties waar we gaan sporten is het Acaciaplantsoen en de Groene Boog.

In de dienst van zondag 22 mei hangt in de zaal een bord met een papier waarop u uw deelname kunt invullen. Hartelijk dank alvast voor uw interesse, gebed en hulp.

Heeft u, heb jij vragen? Neem contact op met een van de sporters of met het Sonrise EGE kerkteam, bestaande uit:

- Jaap van Tilburg

- Janneke Jagt

- Charles van der Pluijm

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.