fbpx

Sonrise - help je mee?

Gepost in Sonrise.

Getuigen in de wijk

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 juli is er een team van sporters (voornamelijk vanuit onze kerk) actief op het Acaciaplantsoen en op woensdag op de Groene Boog. Ze sporten er elke middag en elke avond.

Het sportteam kan het niet alleen doen. Als gemeente kunnen we hen ondersteunen met allerlei werkzaamheden zoals een slaapadres bieden, koken, tenten op en afbouwen, gastheer/vrouw op het sportveld zijn, bidden o.a. in de gebedstent, EHBO, knutselen met kinderen etc. Help je mee?

De taken staan beschreven op de borden die in de kerk hangen, zie foto. Daar kun je jouw naam invullen. Je kunt je ook aanmelden bij Jaap van Tilburg. Tel.: 06 - 2224 6069 of mail: jj@vantilburginnovation.nl

In de dienst van 11 juli zal het sportteam door de gemeente uitgezonden en gezegend worden. Een week later, zondag 18 juli, vindt de afsluiting plaats.

We hopen dat er een heleboel kinderen uit de wijk tijdens de kerkdienst aanwezig zullen zijn.

We kijken uit naar een mooie week! 

 

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.