fbpx

Sonrise in corona-tijd

Gepost in Sonrise.

Het hele jaar door doet het Sonrise-team tweewekelijks sport- sonrise3en spelactiviteiten met de jeugd van het Acaciaplantsoen waarbij het team mag getuigen van wie God is. Helaas lagen deze activiteiten de afgelopen tijd stil i.v.m. corona. De ouders op het Acaciaplantsoen gaven aan dat de kinderen Sonrise echt missen. Onlangs kregen we van de contactpersoon vanuit het wijkteam toestemming om weer van start te gaan en daarom is het sportteam 14 juni weer begonnen (met gepaste maatregelen). Ook zal het Sonrise-team weer actief zijn op het Acaciaplantsoen op zondagmiddag 28 juni en 5 juli.

 

Gaat de Sonrise-zomerweek door? Het is een grote uitdaging om een Sonrise-week te organiseren die voldoet aan alle RIVM-richtlijnen m.b.t. corona, zowel in de kerk als op het veld. Toch heeft het team een heleboel ideeën kunnen bedenken, die nu worden uitgewerkt, om op een verantwoorde en veilige (digitale) manier de Sonrise-week te organiseren. Dat betekent dat er WEL een Sonrise-week komt in de eerste week van de zomervakantie, van 6-10 juli, maar dan geheel anders. We zijn maar af en toe op het Acaciaplantsoen. Waarschijnlijk ook een keer op het sportveld van de Groene Boog, net als vorig jaar. Hoe ziet zo'n week er uit?

sonrise2

  • Elke ochtend van de Sonrise-week zal het team waarschijnlijk weer bij elkaar komen in de kerk.
  • Via internet worden allerlei leuke dingen gedaan, waaronder een dagelijks toneelstukje van de sporters over iets dat we de kinderen willen meegeven uit de Bijbel. En ook grappige filmpjes worden gemaakt die de kinderen uitdagen ook een filmpje te maken.
  • Af en toe worden er activiteiten gedaan (met gepaste maatregelen) op en rond het sportveld, zoals voetballen, verstoppertje en een speurtocht door de wijk. Er komen geen tenten op het sportveld te staan.
  • Vanuit het kerkteam zijn Charles en Jaap beschikbaar om te helpen.
  • Helpers zijn altijd van harte welkom! Wilt je meebidden of helpen met bijvoorbeeld koken? Jaap van Tilburg hoort het graag als je beschikbaar bent. Tel/app 06 - 2224 6069

sonrise1

Diensten

Elke zondag zijn er samenkomsten. Om 09:30 uur een livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.