fbpx

Sporten op het Acaciaplantsoen

Gepost in Sonrise.

Na een geslaagde teambuilding middag op 25 september jl., zijn we vanaf zondagmiddag, 2 oktober 2022, om de twee weken van 14.00 - 16.00 uur aanwezig op het Acaciaplantsoen. Roelof van Zwol heeft de rol van teamleider overgedragen aan Anne van den Berg. Als inspirator en begeleider blijft Roelof bij het team betrokken. Hier zijn we God dankbaar voor. Het sporters team bestaat dit jaar uit Anne, Rakel, Eline, Jisca (nu op DTS), Jasper, Anna, Sara, Ramon. Als hulpsporters hebben we David en Justin. Hiernaast is in het nieuwe seizoen betrokken bij de activiteiten van Sonrise. 

 

Oproep.

Het sportteam is altijd op zoek naar enthousiaste sporters vanaf 15 jaar. Voor info neem contact op met Anne. 

Het kerkteam is voor de zondagmiddagen op zoek naar bidders en gebedswandelaars. Bidders die thuis of vanaf een andere locatie willen bidden en gebedswandelaars die van 14:30 tot 15:30 op locatie willen bidden voor de sporters, de kinderen en hun ouders alsmede voor de buurt. 

Hartelijk dank namens

het sport- en het kerkteam,

Charles  van der Pluijm

 

Sonrise: Acaciaplantsoen 18-22 juli

Gepost in Sonrise.

De zoon (son) van God mogen we weer presenteren op het Acaciaplantsoen van 18-22 juli. Door onze houding en door ons getuigenis mogen we ons licht laten schijnen – een Son Rise. Bij Sonrise staat sport centraal omdat dat de taal is die kinderen spreken. Het hele jaar door komen we op zondagmiddagen op het Acaciaplantsoen om te sporten. Op https://www.instagram.com/sonrise_acacia/ en op https://www.facebook.com/SonriseAcaciaplantsoen/ kun je een indruk krijgen van deze ‘sportcommunity’.

Sonrise leren kennen en voorbereiden

Gepost in Sonrise.

Aanstaande zondag 12 juni heeft het sportteam van Sonrise de maandelijkse sportmiddag op het Acaciaplantsoen. Deze keer is er na afloop een bespreking over de sportweek van 18 t/m 22 juli.

Graag willen we gemeenteleden uitnodigen om zondagmiddag kennis te maken met Sonrise door:

  1. Om 13.00 uur aanwezig te zijn in het tienerhonk achterin de kerk. Ieder eet dan zijn eigen lunchpakket op en we bespreken de plannen voor de sportmiddag.
  2. Van 14.00 – 16.00 uur er bij zijn op het Acaciaplantsoen. Je kunt het dan meemaken hoe het gaat met sport en spel en een getuigenis in de pauze.
  3. Om 16.30 uur samen in de kerk napraten over de sportmiddag en vervolgens overleggen over de sportweek van 18 t/m 22 juli. We eten dan ook met elkaar.

Je kunt er geheel of gedeeltelijk bij zijn. Eventueel je eigen kinderen meenemen is prima. Die kunnen dan meedoen met sport en spel.

Laat even horen of je van plan bent te komen. Is vooral handig in verband met de maaltijd.

Mail naar jj@vantilburginnovation.nl of app via 06 - 2224 6069.

Jaap van Tilburg

www.sonrisetwente.nl

Help Sonrise - 18 t/m 22 juli 2022

Gepost in Sonrise.

Met grote vreugde willen wij u meedelen dat de Sonrise week dit jaar (1e week van de schoolvakantie - zomer) plaats kan vinden.

Vanuit het sportteam hebben we Anne van den Berg en Elselinde Bosch als teamleider. Na afloop van de oproep, tijdens de dienst op zaterdagavond, en tijdens een op een gesprekken gedurende het gemeenteweekend, hebben zich enkele geïnteresseerden gemeld. Hartelijk dank! Voor het sportteam zoeken we nog extra sporters, bijv. jongens en meisjes vanaf 13/14 jaar die 's middags willen voetballen, volleyballen, basketballen, ....etc. Aanmeldingen zijn welkom.

Sporten in de wijk met Sonrise

Gepost in Sonrise.

Ook in 2022 gaat ons sportteam weer sporten met de kinderen op het Acaciaplantsoen, een sportveldje in de wijk vlak bij onze kerk. In de eerste helft van 2022 zijn de 'Athletes in Action' elke 2e zondagmiddag van de maand van 14.00 - 16.00 uur actief op het sportveld. Om 13.00 uur bereiden ze de middag samen voor in de kerk.

sonrise acaciaplantsoen

De volgende data zijn inmiddels geprikt:

Meer artikelen...

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.