Sonrise-lunch voor jongeren op 10 juni

Gepost in Sonrise.

Is het geen mooie uitdaging om je geloof te delen met kinderen en jongeren in de wijk van de kerk, die vaak vrijwel niets van Jezus weten?

Daarom sporten we als kerk regelmatig op het Acaciaplantsoen. Zowel 2-wekelijks op zondagmiddagen als 1 week in de zomervakantie.

Het sportteam bestaat uit jongeren uit de eigen kerk en jongeren uit andere kerken inclusief studenten.

Aanstaande zondag staat er weer een sportteam klaar om vanaf 14.00 uur op het Acaciaplantsoen te gaan sporten en vooraf willen ze graag wat vertellen over waarom en hoe ze dat doen.

En jij kunt daar bij zijn!

sonrise acaciaplantsoen

Sonrise van 24-26 juli 2018

Gepost in Sonrise.

De Sonrise week dit jaar is in de eerste week van de zomervakantie DSC04346 van 24-26 juli.

We zijn weer van plan op het Acaciaplantsoen te gaan sporten. Ieder die mee wil doen wordt verzocht er bij de vakantieplanning rekening mee te houden.

Aanmelden van medewerkers en sporters kan bij Jaap van Tilburg. jj.vantilburg@home.nl 

06 - 2224 6069.

2-wekelijks sporten op Acacia

Gepost in Sonrise.

Elke 2 weken in de oneven weken gaat er vanuit onze kerk een sportteam  met de kinderen van rond het Acaciaplantsoen sporten op zondagmiddag. Ze geven dan ook wel getuigenissen en voeren een toneelstukje op met een boodschap. Er zijn circa 20 jongeren die daar onder leiding van Welmer Goudt en Roelof van Zwol actief in zijn. Meestal zijn er wel zo'n 8-10 jongeren aanwezig.

Vanuit de kerk ondersteunen we hen met limonade, thee, koekjes, vervoer van ballen e.d.

Het zou mooi zijn als we deze ondersteuning vanuit de kerk met een team van mensen kunnen verzorgen. Je moet er op rekenen beschikbaar te zijn van 13.00 - 17.00 uur op zondag.

Wie wil hier bijvoorbeeld eens per 1-2 maanden aan meewerken?

Graag even contact opnemen met mij.

Jaap van Tilburg

06-2224 - 6069

jj.vantilburg@home.nl

EGE 50 jaar: Sonrise

Gepost in Sonrise.

Als kerk aanwezig te zijn in de wijk. Dat doen we sinds 2004 via Sonrise de ‘Zoon van God te laten schijnen’.  Naoberschap. In een van de eerste weken van de zomervakantie bieden we de kinderen en tieners een sportweek aan.

Een sportteam van circa 10 jongeren deels uit onze kerk leidt dan middag- en avond activiteiten zoals voetbal en volleybal onder het motto: ‘we houden van sporten, we houden van mensen en we houden van Jezus’.

Sonrise 2017

Elke maand Sonrise op Acacia

Gepost in Sonrise.

Het Athletes in Action sportteam van onze gemeente, dat afgelopen zomer de sportweek heeft gedaan, wil komend jaar elke 1e zondagmiddag van de maand een sportmiddag organiseren op het Acaciaplantsoen "Sonrise in het klein". De eerste keer was op 4 september. Er waren 10 sporters present! De kinderen waren heel enthousiast.

De volgende keer wordt 2 oktober etc. Het zou mooi zijn om vanuit de EGE ook een kerkteam samen te stellen dat de sporters ondersteund. Dat kan door faciliteiten te verzorgen (doeltjes brengen, volleybalnetten, ballen, limonade, wat lekkers etc), aanspreekpunt met koffie en thee te zijn voor ouders van de kinderen en zo. Het is niet zoveel werk, maar wel heel belangrijk. Wie dat graag willen doen kunnen zich melden bij Jaap van Tilburg jj.vantilburg@home.nl

Volg het ook op Facebook https://www.facebook.com/SonriseAcaciaplantsoen

DSC04346DSC04359DSC04363DSC04366

Meer artikelen...

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Evangelische Gemeente Enschede
Heidestraat 9
7513 ZM Enschede
info@eg-enschede.nl

EA-logo