Doe mee met Sonrise

Gepost in Sonrise.

In de 1e week van de zomervakantie van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli zal weer de jaarlijkse Sonrise sportweek van onze kerk plaats vinden op het Acaciaplantsoen.

Al 14 jaar zijn we als kerk actief om iets te betekenen voor de wijk waarin de kerk staat. Door middel van sport en spel leggen we contacten met kinderen en we bieden ze leuke activiteiten aan en vertellen hen ook over God. Daardoor zijn al tientallen kinderen tot geloof gekomen en ook een aantal ouders.

Sonrise van 15-19 juli 2019

Gepost in Sonrise.

De Sonrise week in 2019 is in de eerste week van de zomervakantie DSC04346 van 15-19 juli.

We zijn weer van plan op het Acaciaplantsoen te gaan sporten. Ieder die mee wil doen wordt verzocht er bij de vakantieplanning rekening mee te houden.

Aanmelden van medewerkers en sporters kan bij Jaap van Tilburg. jj.vantilburg@home.nl 

06 - 2224 6069.

2-wekelijks sporten op Acacia

Gepost in Sonrise.

Elke 2 weken in de oneven weken gaat er een sportteam met de kinderen van het Acaciaplantsoen sporten op zondagmiddag van 14.00-16.00 uur. Ze geven dan getuigenissen en voeren een toneelstukje op met een boodschap. Er zijn circa 20 jongeren die daar onder leiding van Roelof van Zwol actief in zijn. Meestal zijn er wel zo'n 8-10 jongeren aanwezig.

Vanuit de kerk ondersteunen we hen met gebed en natuurlijk met limonade, thee, koekjes, vervoer van ballen e.d.

Wie wil hier eens per 1-2 maanden aan meewerken?

Graag even contact opnemen met mij.

Jaap van Tilburg

06-2224 - 6069

jj.vantilburg@home.nl

Sonrise in het Evangelisch Centrum

Gepost in Sonrise.

Als kerk aanwezig te zijn in de wijk. Dat doen we sinds 2004 via Sonrise de ‘Zoon van God te laten schijnen’.  Naoberschap. In een van de eerste weken van de zomervakantie bieden we de kinderen en tieners een sportweek aan.

Een sportteam van circa 10 jongeren deels uit onze kerk leidt dan middag- en avond activiteiten zoals voetbal en volleybal onder het motto: ‘we houden van sporten, we houden van mensen en we houden van Jezus’.

Sonrise 2017

Elke maand Sonrise op Acacia

Gepost in Sonrise.

Het Athletes in Action sportteam van onze gemeente, dat afgelopen zomer de sportweek heeft gedaan, wil komend jaar elke 1e zondagmiddag van de maand een sportmiddag organiseren op het Acaciaplantsoen 'Sonrise in het klein'. De eerste keer was op 4 september. Er waren 10 sporters present! De kinderen waren heel enthousiast.

De volgende keer wordt 2 oktober etc. Het zou mooi zijn om vanuit de Evangelische Gemeente ook een kerkteam samen te stellen dat de sporters ondersteund. Dat kan door faciliteiten te verzorgen (doeltjes brengen, volleybalnetten, ballen, limonade, wat lekkers etc), aanspreekpunt met koffie en thee te zijn voor ouders van de kinderen en zo. Het is niet zoveel werk, maar wel heel belangrijk. Wie dat graag willen doen kunnen zich melden bij Jaap van Tilburg jj.vantilburg@home.nl

Volg het ook op Facebook https://www.facebook.com/SonriseAcaciaplantsoen

DSC04346DSC04359DSC04363DSC04366

Meer artikelen...

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo