fbpx

Sonrise - help je mee?

Gepost in Sonrise.

Getuigen in de wijk

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 juli is er een team van sporters (voornamelijk vanuit onze kerk) actief op het Acaciaplantsoen en op woensdag op de Groene Boog. Ze sporten er elke middag en elke avond.

Het sportteam kan het niet alleen doen. Als gemeente kunnen we hen ondersteunen met allerlei werkzaamheden zoals een slaapadres bieden, koken, tenten op en afbouwen, gastheer/vrouw op het sportveld zijn, bidden o.a. in de gebedstent, EHBO, knutselen met kinderen etc. Help je mee?

De taken staan beschreven op de borden die in de kerk hangen, zie foto. Daar kun je jouw naam invullen. Je kunt je ook aanmelden bij Jaap van Tilburg. Tel.: 06 - 2224 6069 of mail: jj@vantilburginnovation.nl

In de dienst van 11 juli zal het sportteam door de gemeente uitgezonden en gezegend worden. Een week later, zondag 18 juli, vindt de afsluiting plaats.

We hopen dat er een heleboel kinderen uit de wijk tijdens de kerkdienst aanwezig zullen zijn.

We kijken uit naar een mooie week! 

 

Sonrise in corona-tijd

Gepost in Sonrise.

Het hele jaar door doet het Sonrise-team tweewekelijks sport- sonrise3en spelactiviteiten met de jeugd van het Acaciaplantsoen waarbij het team mag getuigen van wie God is. Helaas lagen deze activiteiten de afgelopen tijd stil i.v.m. corona. De ouders op het Acaciaplantsoen gaven aan dat de kinderen Sonrise echt missen. Onlangs kregen we van de contactpersoon vanuit het wijkteam toestemming om weer van start te gaan en daarom is het sportteam 14 juni weer begonnen (met gepaste maatregelen). Ook zal het Sonrise-team weer actief zijn op het Acaciaplantsoen op zondagmiddag 28 juni en 5 juli.

Sonrise ? Acaciaplantsoen 15 - 19 juli

Gepost in Sonrise.

Afbeeldingsresultaat voor sonrise

Het is bijna zo ver!

Vanaf maandag is het sportteam van Sonrise een week lang te vinden op het Acaciaplantsoen (en op woensdag op de Groene Bogen). Daar zullen zij met de kinderen gaan sporten, knutselen, spelen en vooral Gods liefde laten zien, met en zonder woorden. Er zijn 2 teamleiders: Leendert Hartevelt en Maaike van Bergeijk, beide van buitenaf. Daarnaast zijn er nog 11! teamleden.

Op de flyer hieronder kun je zien waar ze wanneer zijn. Gemeenteleden zijn van harte welkom als supporter en om mee te bidden in de gebedstent. En de kinderen kunnen natuurlijk ook meedoen!

sonrisesonrise

2-wekelijks sporten op Acacia

Gepost in Sonrise.

Elke 2 weken in de oneven weken gaat er een sportteam met de kinderen van het Acaciaplantsoen sporten op zondagmiddag van 14.00-16.00 uur. Ze geven dan getuigenissen en voeren een toneelstukje op met een boodschap. Er zijn circa 20 jongeren die daar onder leiding van Roelof van Zwol actief in zijn. Meestal zijn er wel zo'n 8-10 jongeren aanwezig.

Vanuit de kerk ondersteunen we hen met gebed en natuurlijk met limonade, thee, koekjes, vervoer van ballen e.d.

Wie wil hier eens per 1-2 maanden aan meewerken?

Graag even contact opnemen met mij.

Jaap van Tilburg

06-2224 - 6069

jj.vantilburg@home.nl

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.