fbpx

Doe mee met Sonrise van 12 t/m16 juli

Gepost in Sonrise.

Hallo

De eerste week van de zomervakantie wordt het weer feest op het Acaciaplantsoen.

Een sportteam van Athletes in Action vooral bestaande uit jongeren van onze gemeente, verzorgt dan elke middag sport en spel voor de kinderen van en rondom het Acaciaplantsoen. Het is de bedoeling daar via toneelstukjes, getuigenissen en persoonlijke gesprekken ons geloof in Jezus te delen.

Sonrise in corona-tijd

Gepost in Sonrise.

Het hele jaar door doet het Sonrise-team tweewekelijks sport- sonrise3en spelactiviteiten met de jeugd van het Acaciaplantsoen waarbij het team mag getuigen van wie God is. Helaas lagen deze activiteiten de afgelopen tijd stil i.v.m. corona. De ouders op het Acaciaplantsoen gaven aan dat de kinderen Sonrise echt missen. Onlangs kregen we van de contactpersoon vanuit het wijkteam toestemming om weer van start te gaan en daarom is het sportteam 14 juni weer begonnen (met gepaste maatregelen). Ook zal het Sonrise-team weer actief zijn op het Acaciaplantsoen op zondagmiddag 28 juni en 5 juli.

Sonrise ? Acaciaplantsoen 15 - 19 juli

Gepost in Sonrise.

Afbeeldingsresultaat voor sonrise

Het is bijna zo ver!

Vanaf maandag is het sportteam van Sonrise een week lang te vinden op het Acaciaplantsoen (en op woensdag op de Groene Bogen). Daar zullen zij met de kinderen gaan sporten, knutselen, spelen en vooral Gods liefde laten zien, met en zonder woorden. Er zijn 2 teamleiders: Leendert Hartevelt en Maaike van Bergeijk, beide van buitenaf. Daarnaast zijn er nog 11! teamleden.

Op de flyer hieronder kun je zien waar ze wanneer zijn. Gemeenteleden zijn van harte welkom als supporter en om mee te bidden in de gebedstent. En de kinderen kunnen natuurlijk ook meedoen!

sonrisesonrise

2-wekelijks sporten op Acacia

Gepost in Sonrise.

Elke 2 weken in de oneven weken gaat er een sportteam met de kinderen van het Acaciaplantsoen sporten op zondagmiddag van 14.00-16.00 uur. Ze geven dan getuigenissen en voeren een toneelstukje op met een boodschap. Er zijn circa 20 jongeren die daar onder leiding van Roelof van Zwol actief in zijn. Meestal zijn er wel zo'n 8-10 jongeren aanwezig.

Vanuit de kerk ondersteunen we hen met gebed en natuurlijk met limonade, thee, koekjes, vervoer van ballen e.d.

Wie wil hier eens per 1-2 maanden aan meewerken?

Graag even contact opnemen met mij.

Jaap van Tilburg

06-2224 - 6069

jj.vantilburg@home.nl

Sonrise in het Evangelisch Centrum

Gepost in Sonrise.

Als kerk aanwezig te zijn in de wijk. Dat doen we sinds 2004 via Sonrise de ‘Zoon van God te laten schijnen’.  Naoberschap. In een van de eerste weken van de zomervakantie bieden we de kinderen en tieners een sportweek aan.

Een sportteam van circa 10 jongeren deels uit onze kerk leidt dan middag- en avond activiteiten zoals voetbal en volleybal onder het motto: ‘we houden van sporten, we houden van mensen en we houden van Jezus’.

Sonrise 2017

Meer artikelen...

Diensten

Elke zondag zijn er samenkomsten. Om 10:00 uur, zowel in de zaal, met 50 mensen, als een livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.