Peuterwerk

Gepost in Peuters.

Bij de peuters zoeken we zo spoedig mogelijk iemand die kan en wil meehelpen bij de peutergroep. Er zijn twee mensen van de leiding die de overstap naar de kidsbreak willen gaan maken, en dus zijn er twee plekken die ingevuld mogen worden!

We hebben een superleuk groepje kinderen waar je 1x in de 4 á 5 weken samen met een ander van de leiding een programma vorm geeft.

In het kort: een kort bijbelverhaaltje uit een boekje, ondersteund met daarna hetzelfde verhaal op dvd, een verwerking (ideeën voor werkjes zijn aanwezig, kort voorbereiden is wel nodig) en verder lekker spelen. Het doel is om kinderen een fijne ochtend te geven waarbij ze op een speelse manier horen en ervaren dat God van ze houdt. 

Supertof dus om te doen! 

Lijkt het je wat? Of wil je een keer meedraaien om te kijken of het wat voor je is? Geef het even aan bij iemand van de leiding. Dit kan zondag bij de peutergroep of schiet iemand van ons aan in de gemeente. 

Groetjes, 

Corrie, Frank, Geertje, Gerie, Harold, Jet, Jisca, Linda, Marieke en Mattanja

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo