fbpx

Save the date - jeugdkamp EGE

Gepost in Next.

Het seizoen is bijna afgelopen en we zijn al volop bezig met de opening van het volgende seizoen na de zomer vakantie. We gaan namelijk samen op kamp!

20210706aankondigingkamp

In het weekend van 10 t/m 12 september organiseren we voor alle kinderen vanaf groep 5, alle tieners en alle jeugd van onze gemeente een super gaaf kerkkamp op kampeerboerderij Beusink in Lievelde met als thema: Stay Connected!

Wil je mee? Zet de datum dan vast in je agenda. En geef je op via de link in dit bericht.

Ouders opgelet: speciale kinderdienst

Gepost in Next.

Aankomende zondag hebben wij een super toffe dienst speciaal voor (en ook een beetje door) kinderen! Alle kinderen vanaf groep 3 t/m 8 zijn van harte welkom om in de zaal te genieten van deze dienst. Als ouder mag jij je kind(eren) om 09.45 uur langsbrengen bij gemeente.

Bij de voordeur zullen inschrijftafels staan zodat wij de gegevens van alle ouders hebben. Jij kan je kind(eren) om 11.15  uur weer ophalen bij de voordeur. Wij letten uiteraard op het handhaven van alle coronamaatregelen en vragen jou als ouder dan ook om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het brengen en halen van je kind(eren). Wij zorgen ook voor goede ventilatie in de zaal, dus zorg er voor dat jouw kind(eren) warme kleding aan heeft. 

Uiteraard is er aankomende zondag ook weer een toffe challenge voor de kinderen die niet kunnen/willen komen. Deze keer is er geen voorbereiding nodig. De snelste wint! Verder gaan wij natuurlijk toffe liedjes zingen, wat lekkers eten, vragen stellen aan een gezin en nog veel meer! Wij kijken er enorm naar uit om jouw kind(eren) weer te ontmoeten. Mocht je vragen hebben dan kan jij die stellen door een e-mail te sturen naar 

gijs.pols@eg-enschede.nl

Groetjes,
Het Kidsbreakteam

 

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst voor ongeveer  50 mensen. Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

Let op: zondag 18 juli t/m 1 agustus is er alleen een samenkomst in de kerk, geen livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.