fbpx

Chauffeurs en Kinderwerkers Arabische dienst gevraagd

Gepost in Kinderwerk.

Elke twee weken is er een Arabische dienst in de Evangelische Gemeente van Enschede, van 13.30 tot 15.30 uur. Help jij mee om de kinderen een fijne tijd te bieden tijdens de dienst waarin ze meer leren over Jezus? Het zal jouw leven en dat van de kinderen verrijken! 

We zoeken zes vrijwilligers die één keer per maand de kinderdienst willen verzorgen. We starten (onder voorbehoud) de diensten in september. De kinderen en jij als vrijwilliger zijn het eerste gedeelte bij de dienst aanwezig, daarna gaan jullie naar de kinderdienst. We verwachten ongeveer 15 kinderen. Het programma bestaat uit een verhaal, zingen en een activiteit. De kinderdienst is in het Nederlands.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die vluchtelingen willen halen en brengen vanuit het asielzoekerscentrum in Hengelo. Een combinatie van chauffeuren en kinderwerk is mogelijk.  

Wil je je aanmelden, heb je vragen of wil je in september vrijblijvend een keer meekijken? Neem contact met ons op! 

Steveline van Wolfswinkel | kinderwerk@gave.nl  

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.