fbpx

Kinderwerk

Hier kom je alles te weten over kinderwerk.

Zondag is er weer kinderwerk!

Gepost in Kinderwerk.

Kids van 0-12 jaar mogen zondag weer mee!!

Het kinderwerk gaat weer starten! – Kruiskerk Diever

Er is crèche voor kids van 0 - 2,5 jaar; graag aanmelden dmv een appje naar Manon, 06 - 3052 4701.

Er is ook peuteropvang voor kids van 2,5 tot 4 jaar, graag aanmelden dmv een appje naar Linda, 06 - 4497 2984

Kinderen van groep 1 - 4 en groep 5 - 8 mogen vanaf 9.50 uur bij de school gebracht worden. Daar krijgen vanaf 10.00 weer een leuk programma aangeboden!


Om ongeveer 11.00 uur worden zij weer bij de kerk gebracht.

Reserveer je ticket op tijd (tip voor de volgende keer) zodat er veel kinderen aanwezig kunnen zijn! 

.

 

Yes! 't kinderwerk gaat weer beginnen

Gepost in Kinderwerk.

Super goed nieuws voor alle kinderen én hun ouders in onze gemeente. De kinderwerkers hebben de afgelopen maanden even kunnen uitrusten van het kinderwerk en hebben volop energie om de komende tijd weer mooie programma's neer te zetten.

yes

Vanaf aanstaande zondag kunnen jullie met je gezin de 1e dienst naar de kerk gaan. Tijd van deze dienst: 09.30-10.30 uur. De kinderen hebben elkaar gemist, dus het is voor hen heel fijn om elkaar weer te ontmoeten en samen te horen over de Here Jezus. Om alles zo goed mogelijk in goede banen te leiden hebben we geprobeerd om het een en ander op een rij te zetten.

Het is voor iedereen de eerste keer, dus er kan wel iets vergeten zijn. Mocht u vragen hebben, dan kunt u een mailtje sturen naar Joëlla Moes joellamoes@gmail.com of Nienke Pols Nienke.Pols@eg-enschede.nl

Chauffeurs en Kinderwerkers Arabische dienst gevraagd

Gepost in Kinderwerk.

Elke twee weken is er een Arabische dienst in de Evangelische Gemeente van Enschede, van 13.30 tot 15.30 uur. Help jij mee om de kinderen een fijne tijd te bieden tijdens de dienst waarin ze meer leren over Jezus? Het zal jouw leven en dat van de kinderen verrijken! 

We zoeken zes vrijwilligers die één keer per maand de kinderdienst willen verzorgen. We starten (onder voorbehoud) de diensten in september. De kinderen en jij als vrijwilliger zijn het eerste gedeelte bij de dienst aanwezig, daarna gaan jullie naar de kinderdienst. We verwachten ongeveer 15 kinderen. Het programma bestaat uit een verhaal, zingen en een activiteit. De kinderdienst is in het Nederlands.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die vluchtelingen willen halen en brengen vanuit het asielzoekerscentrum in Hengelo. Een combinatie van chauffeuren en kinderwerk is mogelijk.  

Wil je je aanmelden, heb je vragen of wil je in september vrijblijvend een keer meekijken? Neem contact met ons op! 

Steveline van Wolfswinkel | kinderwerk@gave.nl  

Bijbel Basics voor kinderen thuisgebruik

Gepost in Kinderwerk.

In onze kerk gebruiken we voor het kinderwerk de methodiek van Bijbel Basics. Jij kan dat materiaal ook thuis gebruiken. Ze schrijven daarover: 

veertigdagentijd

De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel. Omdat de kerkdiensten tijdens deze zondagen (22 maart, 29 maart en 5 april) niet doorgaan, bieden we voor de komende zondagen het Bijbel Basics materiaal ook in aangepaste vorm aan. We hebben het materiaal zo aangepast dat het speciaal gericht is op de gezinssituatie, zodat je thuis samen met je kinderen kunt toeleven naar Pasen. Dit materiaal is gratis beschikbaar als download.

Download Bijbel Basics voor thuis

Dank Harold voor het insturen van de tip! 

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.