Vacature: ondersteuner kernteam kidsbreak

Gepost in Kinderwerk.

Als Kidsbreak hebben wij het verlangen en geloof 'dat Christus door geloof in hart van onze kinderen gaat wonen en zij de liefde van Christus leren kennen en zullen volstromen van Zijn volkomenheid '. (Ef 3:17-19) Draag jij dit kinderwerk in de kerk een warm hart toe, maar kidsbreakleiding past niet helemaal bij je? Ben je praktisch, communicatief en administratief aangelegd? Dan zijn we bij het kernteam van de Kidsbreak heel hard op zoek naar jou. 

Wat kun je voor ons betekenen?

Vacature: leiding en assistent kidsbreak

Gepost in Kinderwerk.

Leiding en Assistent Kidsbreak
+/- 2 tot 4 uur per maand

Onze gemeente is gezegend met een heel groot aantal kinderen. Voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool verzorgen wij wekelijks tijdens de diensten speciale kinderdiensten:


Kidsbreak. Maar liefst 32 kinderwerkers zijn bezig om onze kinderen over de liefde van Jezus te vertellen. We hebben in totaal vier groepen, groep 1/2, groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Elke groep heeft een leider en één of meerdere assistenten. In de afbeelding van de roos is te zien wat er allemaal in een Kidsbreakochtend gebeurt.

Kidsbreak vervangingspool

Gepost in Kinderwerk.

Het kernteam van kidsbreak is blij en dankbaar dat de meeste plekken voor leiding en assistenten momenteel gevuld zijn en dat wij geen acute vacature hebben.

Als gemeente is het een zegen om zoveel kinderen te hebben, maar het is ook een zegen dat we zoveel leden hebben die als leiding of assistent tijd willen investeren in onze kinderen. Maar liefst 34 mensen dragen binnen de gemeente zorg voor het kidsbreakwerk. Super!

Toch willen wij nog een beroep op jullie als gemeente doen.

Nieuws van kernteam Kidsbreak

Gepost in Kinderwerk.

Om maar direct met het leuke nieuws te beginnen……WE GAAN OP KAMP!

Het weekend van 22, 23 en 24 juni gaan groep 5 tot en met 8 op kamp naar de kampeerboerderij de Meene.

Groep 1 tot en met 4 komen op 23 juni ook een dagje langs. We zijn al druk bezig met de voorbereiding en het beloofd een supergaaf, leuk, tof en schitterend kamp te worden. Nadere info
onder anderen over aanmelding, precieze tijden en kosten volgt in de loop van het jaar.

Nieuws van de kidsbreak

Gepost in Kinderwerk.

Op dit moment vertrekken allen groepen tegelijk uit de dienst naarBlije kinderen de Kidsbreak. Dit betekent dat de hal erg druk en chaotisch is. Zeker voor de kleine kinderen en gastkinderen niet altijd even prettig en

Vanaf zondag 28 mei willen we met een nieuwe manier van vertrekken van de Kidsbreak kinderen gaan proefdraaien. We willen een aantal keer proefdraaien met het vertrekken vanaf 2 plekken.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo