fbpx

Need for Proof

Gepost in Jeugd.

Goedendag,

Wij zijn Maartje en Joris en wij organiseren een festival voor (christelijke) jongeren. 

Wij organiseren een festival waarbij jongeren uit verschillende kerkelijke gemeenten en achtergronden de kans krijgen om elkaar te ontmoeten.

De naam van het festival is NEED FOR PROOF. Naar het Nederlands vertaald: ‘Behoefte aan bewijs’. Dit hebben wij bedacht omdat wij om ons heen steeds vaker zien dat jongeren onwijs veel verlangen hebben naar bevestiging en vooral ook naar bewijs. Wij zijn een generatie die is opgegroeid met social media en fake news en dus niet zo gauw meer geloven in alleen beloftes. Alles gaat snel en we zijn bang om dingen te missen. Onder jongeren staat dit ook wel bekend als het begrip FOMO. Fear Of Missing Out. We willen alles doen, alles meemaken, alles zien. En we willen harde bewijzen zien als het gaat om de vragen waar we mee worstelen. 

Ben ik goed genoeg?; Bestaat God?; Heb ik wel vrienden?; Is God echt bij mij?

Tijdens het festival willen we jongeren stimuleren hierover te gaan nadenken en met elkaar in gesprek te gaan over hoe zij deze dingen ervaren in hun dagelijks leven.

Het plan is om een middag- en avondprogramma te gaan realiseren waarin het samen genieten van worship, muziek, sprekers en ontmoeting centraal staat. Dit allemaal zal gaan plaatsvinden op 4 juli 2020 in het gebouw van De Koningskerk in Deventer.

Ook jullie jongeren willen we graag uitnodigen en we vroegen ons af of jullie in onze promotie daarin wat kunnen betekenen.

Bijvoorbeeld:

  • Posters en flyers ophangen in de kerk
  • Langs komen om kort iets te vertellen in een dienst
  • Langs komen bij jeugdvereniging/catechisatie om kort iets te vertellen

Als één (of meerdere) van de volgende dingen jullie aanspreekt horen we het graag!

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.needforproof.nl of op onze Instagrampagina @needforproof.

 Met vriendelijke groet,

Organisatie NEED FOR PROOF.

 06 - 3063 2464 (Maartje)

06 - 4586 6592 (Joris)

Diensten

Elke zondag zijn er samenkomsten. Om 09:30 uur een livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.