fbpx

Gesprek & snack avond 16+

Gepost in Jeugd.

Ben jij 16 jaar of ouder? Kom dan naar de gesprek & snackavond op zondag 26 maart  - Jeugdhonk EGE - 19.30-21.30 uur.

Gesprek en snack 16Een keer per maand gaan we deze avond organiseren voor jou en iedereen die je maar mee wilt nemen. Daarnaast is dan nog 1x per maand de 'normale jeugdavond'. 

Een avond waar je anderen kunt ontmoeten, het over onderwerpen kunt hebben waar je meer over wilt weten en waar plaats is voor jouw vragen en twijfels. 

En natuurlijk zijn er snacks en gezelligheid! Kom je ook?

Adriaan Dubbeldam, Jaap Feijer en Jacob-Jan Weststrate

Gesprek & snackavond 26 februari

Gepost in Jeugd.

jeugd

Ben jij 16 jaar of ouder? Kom dan naar de gesprek & snackavond op zondag 26 februari. Een keer per maand gaan we deze avond organiseren voor jou en iedereen die je maar mee wilt nemen. Daarnaast is dan nog 1x per maand de 'normale jeugdavond'. 

Een avond waar je anderen kunt ontmoeten, het over onderwerpen kunt hebben waar je meer over wilt weten en plaats is voor jouw vragen en twijfels. 

En natuurlijk zijn er snacks en gezelligheid!

Zondag 26 febr. - Jeugdhonk Evangelische Gemeente - 19.30-21.30 uur

Adriaan Dubbeldam, Jaap Feijer en Jacob-Jan Weststrate

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.