fbpx

Baby en dreumes

Gepost in Crèche.

Tijdens de eerste dienst op zondag mogen kinderen tot 2,5 jaar lekker spelen, eten, drinken en waar nodig slapen in de crèche. De ruimte bevindt zich boven: vanuit de hal naar rechts en dan links de trap op. Achter de deuren aan de linkerkant bevinden zich de slaapkamers voor de kleintjes. Aan het einde van het gangetje is de speelruimte. 

Liefst willen we dat alle kinderen ruim voor aanvang van de dienst worden gebracht. Twee leiders zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen, het naar hun zin hebben en zoveel mogelijk volgens de hun vertrouwde structuur de ochtend doorlopen. Van elk kind wordt daarom de belangrijke dingen opgeschreven. Het geven van de fles laten we omwille van de drukte liever door de ouders zelf doen. Als het te druk wordt is het ook niet altijd mogelijk om een fruithap te geven. We overleggen dit per keer met de ouders. Het is aan te raden om je kind iets mee te geven dat het zelf kan eten. Ranja en koekjes zijn aanwezig. Aan het eind van de ochtend schrijven we kort op hoe elk kind het heeft gehad. 

We willen ouders de gelegenheid geven de dienst rustig bij te wonen, in de zekerheid dat het goed gaat met hun kind. We doen ons best de ruimte gezellig, uitdagend, waar nodig rustgevend en vooral veilig te laten zijn. Er zijn voldoende boekjes, auto´s, blokken, etc, en ook kinderstoelen, boxen en bedjes zijn aanwezig.

We zijn trots op onze kinderen en omarmen ze zoals Jezus ons heeft voorgedaan. 

Binnenkort verschijnen er foto´s, zodat je een indruk krijgt hoe het eruit ziet in de creche.

Wie weet tot ziens!  

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.