fbpx

Crèche leiders gezocht!

Gepost in Crèche.

Vanaf de start van het nieuwe jaar stoppen meerdere crèche leiders met hun taak. Wij zijn hen enorm dankbaar voor hun inzet! Dit betekent wel dat we het rooster niet rond krijgen zonder nieuwe leiders.

Daarom doen wij een dringende oproep voor nieuwe crèche leiders. Je bent eens in de 4-5 weken aan de beurt als leider.

Mocht je dit willen doen, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar: gijs.pols@eg-enschede.nl

Crèche: bedankt, vraag en info

Gepost in Crèche.

We zijn blij te kunnen vermelden dat we tegenwoordig elke zondag crèche kunnen aanbieden voor onze kleintjes (0-2,5 jaar) in de kerk. Je kan je wellicht de oproep voor ondersteuning nog herinneren en nadien hebben zich 4 personen gemeld om mee te draaien, daarvoor hartelijk dank!

Toch zijn we er nog niet, er zitten nog gaten in het rooster en een van de ervaren krachten gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Om die reden willen we opnieuw een beroep op jullie doen: 

Zou jij één keer in de 5 weken mee willen helpen, met kindjes willen spelen en de ouders een zorgeloze dienst willen geven? Met jou hulp kunnen we zorgen dat we wekelijks crèche kunnen blijven aanbieden. 

Neem bij interesse contact op met Manon Reinink- van 't Hof via de mail: manonvanthof33@hotmail.com

Ter info: op 10 juli is er een gezinsdienst en zal er geen crèche zijn, alle kindjes kunnen dan in de dienst blijven.

We horen graag van je, het crèche-team.

Berichtje vanuit de crèche

Gepost in Crèche.

Beste gemeente leden, 

Joepie! We mogen de kinderen weer zien bij de crèche. Een leuk weetje: Er zijn het afgelopen jaar een heel aantal kinderen geboren en wat is het leuk om ze te ontmoeten! 

Helaas is het crèche team momenteel te klein om elke zondag opvang voor de baby’s te regelen. We verzorgen op de even weken de opvang bij de crèche. Maar wat zou het fijn zijn als ouders elke week zorgeloos de dienst kunnen bijwonen wanneer de kleintjes door ons worden vertroeteld. We zijn dringt opzoek naar nieuwe teamleden, dus vind jij het leuk om bij de crèche (kinderen 0-2,5 jaar) te helpen? Laat het dan weten door mij te mailen (manonvanthof33@hotmail.com) We hopen van jou te horen! 

Groetjes, 

Het crèche team 

Leiding gezocht bij de baby's

Gepost in Crèche.

Beste gemeente leden,Als je baby niet op z'n buikje wil - Happybabycoach

We vallen maar direct met de deur in huis:

Helaas wordt het crèche team te klein om elke zondag een mooie dienst aan de allerkleinsten te geven.

Daarom zoeken wij enthousiaste leiding en assistentes!

Heb jij affiniteit met kinderen, wil en kan jij je talent inzetten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Om je aan te melden of voor meer informatie kan je mij mailen manonvanthof33@hotmail.com. We hopen iets van je te horen! 

Groetjes,

Manon & het crèche team

Baby en dreumes

Gepost in Crèche.

Tijdens de eerste dienst op zondag mogen kinderen tot 2,5 jaar lekker spelen, eten, drinken en waar nodig slapen in de crèche. De ruimte bevindt zich boven: vanuit de hal naar rechts en dan links de trap op. Achter de deuren aan de linkerkant bevinden zich de slaapkamers voor de kleintjes. Aan het einde van het gangetje is de speelruimte. 

Liefst willen we dat alle kinderen ruim voor aanvang van de dienst worden gebracht. Twee leiders zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen, het naar hun zin hebben en zoveel mogelijk volgens de hun vertrouwde structuur de ochtend doorlopen. Van elk kind wordt daarom de belangrijke dingen opgeschreven. Het geven van de fles laten we omwille van de drukte liever door de ouders zelf doen. Als het te druk wordt is het ook niet altijd mogelijk om een fruithap te geven. We overleggen dit per keer met de ouders. Het is aan te raden om je kind iets mee te geven dat het zelf kan eten. Ranja en koekjes zijn aanwezig. Aan het eind van de ochtend schrijven we kort op hoe elk kind het heeft gehad. 

We willen ouders de gelegenheid geven de dienst rustig bij te wonen, in de zekerheid dat het goed gaat met hun kind. We doen ons best de ruimte gezellig, uitdagend, waar nodig rustgevend en vooral veilig te laten zijn. Er zijn voldoende boekjes, auto´s, blokken, etc, en ook kinderstoelen, boxen en bedjes zijn aanwezig.

We zijn trots op onze kinderen en omarmen ze zoals Jezus ons heeft voorgedaan. 

Binnenkort verschijnen er foto´s, zodat je een indruk krijgt hoe het eruit ziet in de creche.

Wie weet tot ziens!  

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.