fbpx

Leiding gezocht bij de baby's

Gepost in Crèche.

Beste gemeente leden,Als je baby niet op z'n buikje wil - Happybabycoach

We vallen maar direct met de deur in huis:

Helaas wordt het crèche team te klein om elke zondag een mooie dienst aan de allerkleinsten te geven.

Daarom zoeken wij enthousiaste leiding en assistentes!

Heb jij affiniteit met kinderen, wil en kan jij je talent inzetten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Om je aan te melden of voor meer informatie kan je mij mailen manonvanthof33@hotmail.com. We hopen iets van je te horen! 

Groetjes,

Manon & het crèche team

Baby's en peuters - eindtijd dienst

Gepost in Crèche.

Op zondag komen heel wat baby's en peuters mee naar de kerk en dat is Voorlezen2geweldig. Ze worden opgevangen in de twee creches. 
Om ervoor te zorgen dat de kleinste kinderen tot het einde een prettige tijd in de kerk hebben, zullen we nog meer gaan streven naar 11.30 uur als eindtijdstip. Mocht het niet het geval zijn dan geldt voor:

Baby en dreumes

Gepost in Crèche.

Tijdens de eerste dienst op zondag mogen kinderen tot 2,5 jaar lekker spelen, eten, drinken en waar nodig slapen in de crèche. De ruimte bevindt zich boven: vanuit de hal naar rechts en dan links de trap op. Achter de deuren aan de linkerkant bevinden zich de slaapkamers voor de kleintjes. Aan het einde van het gangetje is de speelruimte. 

Liefst willen we dat alle kinderen ruim voor aanvang van de dienst worden gebracht. Twee leiders zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen, het naar hun zin hebben en zoveel mogelijk volgens de hun vertrouwde structuur de ochtend doorlopen. Van elk kind wordt daarom de belangrijke dingen opgeschreven. Het geven van de fles laten we omwille van de drukte liever door de ouders zelf doen. Als het te druk wordt is het ook niet altijd mogelijk om een fruithap te geven. We overleggen dit per keer met de ouders. Het is aan te raden om je kind iets mee te geven dat het zelf kan eten. Ranja en koekjes zijn aanwezig. Aan het eind van de ochtend schrijven we kort op hoe elk kind het heeft gehad. 

We willen ouders de gelegenheid geven de dienst rustig bij te wonen, in de zekerheid dat het goed gaat met hun kind. We doen ons best de ruimte gezellig, uitdagend, waar nodig rustgevend en vooral veilig te laten zijn. Er zijn voldoende boekjes, auto´s, blokken, etc, en ook kinderstoelen, boxen en bedjes zijn aanwezig.

We zijn trots op onze kinderen en omarmen ze zoals Jezus ons heeft voorgedaan. 

Binnenkort verschijnen er foto´s, zodat je een indruk krijgt hoe het eruit ziet in de creche.

Wie weet tot ziens!  

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.