fbpx

Inspiratie

Voor Mij gedaan

Gepost in Inspiratie.

Mattheüs 25: 35-40 (HSV). Jezus zegt:

Want Ik had honger en u hebt Mij te eten gegeven; Ik had dorst en u hebt Mij te drinken gegeven; Ik was een vreemdeling en u hebt Mij gastvrij onthaald. Ik was naakt en u hebt Mij gekleed; Ik ben ziek geweest en u hebt Mij bezocht; Ik was in de gevangenis en u bent bij Mij gekomen. Dan zullen de rechtvaardigen Hem antwoorden: Heere, wanneer hebben wij U hongerig gezien en te eten gegeven? Of dorstig en te drinken gegeven? Wanneer hebben wij U als een vreemdeling gezien en gastvrij onthaald, of naakt en hebben U gekleed? Wanneer hebben wij U ziek gezien of in de gevangenis en zijn bij U gekomen? En de Koning zal hun antwoorden: Voorwaar, Ik zeg u: voor zover u dit voor een van deze geringste broeders van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan.

Dit is een tijd waarin ook veel mooie initiatieven zich razendsnel verspreiden. En daar word ik blij van! Neem nu eens www.gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl. Of de Facebook groep Corona hulp in Enschede. Echt fantastisch.

Ook in de EGE mogen we voor elkaar zorgen of zorg ontvangen. Probeer dit in de wijkgroep waartoe je behoort met elkaar af te stemmen. En durf gerust om hulp te vragen.

Het is fijn om anderen te kunnen helpen. En die ander vindt dat ook fijn. ;-)

Hartelijke groet,
Corieke Keuning

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst.Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.