Pastorale zorg

Gepost in Pastoraal team.

Wenst u pastorale zorg of bent u in geestelijke nood en wilt u daarover spreken met iemand? Neem dan contact op met Harold Hop (oudste pastoraat). Hij zal dan proberen mee te denken en misschien kan er een oplossing worden aangeboden. Eventueel kan hij u wijzen op mogelijkheden in de regio, die u kunnen helpen om uit de geestelijke nood te komen.

U kunt Harold bereiken via harold.hop@eg-enschede.nl en via de telefoon 06-1458 4640. Hij is meestal te bereiken tussen 08.30 en 13.30 uur en tussen 20.30 en 21.30 uur.

Pastorale zorg in de Evangelische Gemeente Enschede ligt momenteel stil door diverse oorzaken. Als oudsten proberen we te zoeken naar een goede oplossing, zodat we zo snel mogelijk weer een pastoraal team beschikbaar hebben en we volop pastorale ondersteuning kunnen aanbieden.

De gemeente is een gemeente met wijkgroepen. De wijkgroepen zijn een fijne plek om elkaars leven te delen en zijn bedoeld om tot op zekere hoogte voor elkaar te zorgen. Wellicht is het voor u al een oplossing dat u iedere 2 weken meedoet in een wijkgroep. Als u daarover meer informatie wilt, dan kunt u dat hier vinden op onze website.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo