4-12 Jaar

Kidsbreak

Voor alle kinderen die naar de basisschool gaan organiseren wij Kidsbreak. De kinderen worden verdeeld in drie groepen: van groep 1 t/m 3 van de basisschool, groep 4-6 en groep 7&8.

De kinderen gaan eerst mee naar de kerkzaal. Na de eerste liederen mogen ze samen naar Kidsbreak. De host zal vanaf het podium aangeven wanneer dit precies gebeurt. De Kidsbreakleiders nemen de kinderen dan mee naar een nabijgelegen school, waar zij hun bijeenkomsten houden. De groepen volgen ieder hun eigen programma aan de hand van een thema. Dit thema wordt uitgewerkt in een stukje onderwijs en een verwerking van dat onderwijs.

Na Kidsbreak worden de kinderen weer teruggebracht naar de kerk. Aan het einde van de dienst of tijdens de koffie na de dienst stromen zij de kerkzaal weer in.

Game Changers

Als onderdeel van Kidsbreak wordt vijf keer per jaar een speciale dienst aangeboden voor alle basisschoolkinderen. Vooraf wordt gecommuniceerd wanner dit plaatsvindt. Game Changers vindt, net als Kidsbreak, plaats in de nabijgelegen basisschool. De kinderen mogen dan gelijk naar de school gaan. Ze starten dus niet in de dienst.

Game Changers bestaat uit aanbidding, onderwijs en een verwerking aan de hand van een keuzeprogramma. Elke dienst is een feestje!