16+

Ben jij tussen de 16 en 20? Top, willen je graag leren kennen. We zijn heel benieuwd naar jouw leven, wat je drijft en we willen naast je staan waar dingen stom lopen.

Wij jeugdleiders hebben passie voor Jezus en we geloven echt dat het samen leven met Hem jou het meest tot je recht doet komen. Wellicht is voor jou geloven ook het belangrijkste in je leven, misschien ervaar je het als heel vaag of is er helemaal geen sprake van geloof bij jou. Waar je ook staat in dit spectrum, jij bent welkom! We ontmoeten je graag en je hoeft niets te geloven wat je zelf niet wilt ;) We willen met jou chillen, lol hebben en je meenemen op een ontdekkingstocht naar waar de wijste, meest vreugdevolle en aardigste Mens ter wereld voor staat en wat voor rol Hij kan hebben in ons leven.

We bieden op dit moment drie programma's aan: Youth Alpha, Grace Nights en Zaalvoetbal.

Youth Alpha

De Youth Alpha is speciaal voor jongeren die graag meer leren over het geloof en aan de hand van toffe avonden hierover willen nadenken en met elkaar in gesprek gaan. Eens in de twee weken op zondagavond komen we samen. We beginnen om half zeven met een maaltijd en gezelligheid. Daarna gaan we met elkaar nadenken over verschillende thema's van het Christelijk geloof.

Grace Nights

Grace Nights zijn avonden die exclusief zijn voor meiden. Jullie gaan met  en van elkaar leren en samen een mooie tijd beleven.

Zaalvoetbal

Dit is een connectgroep die twee keer per maand van 19.00 uur tot 21.00 uur de zaal in gaat om met gemeenteleden te voetballen.

De jongeren kiezen aan het begin van het seizoen zelf wat ze willen volgen en schrijven zich hiervoor in. Ze komen dan in een whatsappgroep waar alle informatie die ze nodig hebben in gedeeld wordt. De jongeren kunnen ook meerdere groepen volgen.

Zit je nog niet in de 16+ groep en wil je een keer langskomen of heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar Elisabeth op den Dries.

We ontmoeten je graag!