Zorg

Pastoraat

Soms kun je zo het gevoel hebben dat niemand je ziet, je hoort, je opmerkt. 
God ziet jou wel. Zijn hart gaat naar jou uit, Hij heeft jou op het oog!

Het woord pastoraat is afgeleid van het woord pastor. Dat betekent herder. Zoals een herder voor zijn schapen zorgt, zo worden we in de bijbel opgeroepen te bemoedigen, te stimuleren, voor elkaar te zorgen. Het doel van pastoraat is dat mensen weer in harmonie gaan leven met God, de omgeving en met zichzelf. Dat doen we vanuit de Bijbelse principes, normen en waarden.
Pastoraat is er voor gemeenteleden en voor gasten die de gemeente bezoeken, van alle leeftijden.

Ben jij moe van… alles? Ervaar je geestelijke moeite, pijn, eenzaamheid? Dan nodigen we jou van harte uit om contact op te nemen met het pastoraat. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Iedere pastoraal medewerker heeft geheimhoudingsplicht, zodat jij veilig je verhaal kwijt kunt.

Praktische vragen

Heb je een praktisch probleem, bijvoorbeeld rondom financiën of wonen, of zijn er onverwerkte dingen in je leven waar je mee zit? Als gemeente willen we elkaar helpen, dus schroom niet en deel je zorgen.  

Praktische hulpvragen kunnen worden gemaild naar Henriët Gosseling. Henriet zal ervoor zorgen dat je bij de juiste persoon terecht komt, die je verder kan helpen.