fbpx

Sprekers

Tonny Lievers

Gepost in Sprekers.

Tonny Lievers

Wie is Tonny Lievers?

'In de eerste plaats ben ik de man van Gerdien en de vader van Jerm, Alexander en Yvonne. In de veertig jaar dat ik mijn leven met Gerdien mag delen hebben we veel meegemaakt. De meest markante gebeurtenissen in ons leven zijn onze periode als zendelingen in Zaïre (ergens midden jaren '70) en vervolgens de adoptie van Jerm en Alexander en de geboorte van Yvonne.

Ik heb een fulltime baan, waarbij ik enerzijds IT Service Manager ben bij de Gemeente Enschede en anderzijds docent-onderzoeker aan de Saxion Hogeschool ben. Daar waar ik gevraagd wordt iets over de bijbel te vertellen, grijp ik die gelegenheid aan.

Al vanaf het eind van de jaren 70 ben ik betrokken bij de Evangelische Gemeente Enschede. Het is één van de gemeenten waar ik regelmatig mag preken, heb er ook een aantal jaren bijbelstudies gegeven en, samen met Barend Faddegon, de discipelschapstraining verzorgd.

Het zou fijn zijn wanneer mensen door mijn spreken dichter bij Gods doel met hun leven zouden komen.

De foto spreekt boekdelen: Een paar wandelschoenen: we zijn nog onderweg. Maar wel in een keurig aangeharkte tuin: We waarderen ook onze welvaart. 😊'

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.