fbpx

Sprekers

Richard Vos

Gepost in Sprekers.

richard vos blue and white
Richard Vos spreekt regelmatig in onze gemeente. Zijn preken gaan vaak over Israel. 

We kennen Richard een beetje maar laten hem op deze plek iets meer over zichzelf vertellen:

Ik ben 49 jaar oud en 25 jaar getrouwd met Danielle. We hebben vier kinderen. Na jaren van rondreizen in het Midden-Oosten voor zendingorganisaties ben ik de laatste twee jaar vooral weer actief in Nederland als fulltime theoloog, spreker, trainer en coach. Met een hart voor herstel - voor mensen, die van binnen kapot zijn. 

Een hart voor herstel - van het zicht op Gods plan met Israël in de gemeente en het vieren van de feesten van de Heer. 
En met een hart voor herstel -van de oorspronkelijke bedoeling van de gemeente: mensen Gods koninkrijk in brengen.Richard is oudste in de Evangeliegemeente Reveil te Lelystad. Ze leven van spreekbeurten en giften. 

Het klinkt misschien veel dingen waar wij mee bezig zijn. Dat is het ook. Daarom hebben we op vrijdagavond altijd een gezinsavond en om de week  ga ik samen met Danielle een ochtend weg om door te kunnen praten over onze 'echte ik'. Daarnaast is gitaar spelen mijn grootste hobby. Het liefst speel ik blues rock.Wil je meer weten over het werk dat Richard doet? Kijk op www.tovtraining.nl.

Diensten

Elke zondag zijn er samenkomsten. Om 10:00 uur, zowel in de zaal, met 50 mensen, als een livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.