Reserveren tickets

Reserveren diensten

Gepost in Komende diensten.

Voor de komende kerkdiensten ben je van harte uitgenodigd in de zaal! Wel moet je eerst een kaartje reserveren als gast, omdat we vanwege de maatregelen voor onze gezondheid met betrekking tot corona maar met 40 gasten in de zaal aanwezig kunnen zijn. Reseveer voor vrijdag 12 uur een ticket voor de komende dienst en kom dan ook - indien je gezond bent en vrij van corona gerelateerde klachten.

Roulatie zodat iedereen een kans krijgt.

Als je een zondag geweest bent, wacht je met reserveren voor een nieuwe zondag tot dat vrijdag 12.00 uur verstreken is. Zo kunnen alle leden de kans krijgen om te reserveren en komt iedereen aan de beurt. Zijn er vrijdag na 12.00 uur nog kaartjes beschikbaar, dan is iedereen vrij om te reserveren.

Uiteraard worden het aantal kaartjes verhoogd als we weer met meer mensen in de zaal kunnen. Als het weer helemaal vrij wordt gesteld, vervalt de noodzaak van reserveren.

We hopen je komende zondag te ontmoeten! 

p.s. ben je medewerker op een specifieke zondag, zoals band, technicus, welkom, koster etc. dan hoef je geen kaartje te reseveren.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.