fbpx

Komende kerkdienst

Aya Cousijnsen laat zich dopen

Gepost in Komende diensten.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Aya Cousijnsen, 31 jaar jong, alleenstaande moeder en werkzaam als klantbeheerder bij een uitvaartverzekeraar. Vóór corona maakte ik regelmatig als freelancer visitekaartjes, cadeaubonnen, etiketten, folders, flyers en meer. Iets wat ik nog altijd met veel liefde doe.

Quality time met mijn dochter, slapen/dutjes en vrienden vind ik erg belangrijk. Heb ik tijd over, vul ik deze zo minimaal mogelijk in. Dit omdat ik in mijn vrije tijd (voor zover ik die nog heb) graag nieuwe recepten probeer. Naast koken wissel ik vaak van hobby. Mijn meest recente hobby is kalligraferen en zeepsnijwerk.

Ondanks alle verantwoordelijkheden, heb ik mij voorgenomen te laten dopen in 2022. Waarom? Dat horen jullie in mijn getuigenis 🙂

Groet, 

Aya

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.