fbpx

Komende kerkdienst

Vasten, aanbidding en een puzzel

Gepost in Komende diensten.

Zolang de scholen dicht zijn zal de kerkdienst via livestream te volgen zijn. Op afstand, maar verbonden door Christus, mogen we samen God eren en van Hem leren.Vasten Hongeren naar gerechtigheid Hongeren naar God zelf 

Zondag 2 januari geeft Gijs Pols onderwijs over vasten. Reden hiervoor is de vastenperiode die we als gemeente zullen hebben, van 9 t/m 15 januari. 

Er zal veel ruimte zijn voor aanbidding, om dichterbij God te komen en om bemoedigd te worden, juist ook in deze tijd. En kinderen van de kidsbreak, leg de puzzel die je deze week hebt gekregen alvast klaar!

Kijk en beleef je mee? De dienst begint om 10.00 uur en is te volgen via www.eg-enschede.nl/live. De dienst duurt ongeveer vijf kwartier.

Er is gelegenheid om voor je te laten bidden, via 06 8314 8180. Voel je vrij om te bellen!

Via: https://meet.jit.si/egekoffiepraat1 kun je mensen na afloop digitaal ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.