fbpx

Komende kerkdienst

Geestelijke strijd - deel 2

Gepost in Komende diensten.

Zondag was je weer welkom in de kerkdienst! Ontmoet elkaar en God, zing voor Hem en luister naar zijn Woord.

Tonny Lievers sprak over de Efezebrief, deel 6 in de prekenserie over dit thema. Hij zal opnieuw met ons kijken naar geestelijke strijd

wapenrusting'Esther heeft ons laten zien dat we de strijd niet hoeven te voeren in eigen kracht, maar dat de overwinning door Jezus is behaald. Wij kunnen Zijn overwinning vieren, in Hem overwinnen. Want we zijn met Hem en in Hem overwinnaars'. Deze zondag gaan we wat meer in detail kijken naar de tegenstander, het strijdtoneel en onze gevechtstechnieken. Best wel veel informatie. Daarom komt later ook een hand-out op de site.

De dienst werd ook gestreamd en is te volgen via www.eg-enschede.nl/live 

De dienst begint om 10.00 uur.

Er is gelegenheid om voor je te laten bidden, in de zaal, maar ook mobiel zijn de bidders bereikbaar, via 06 8314 8180. Voel je vrij om te bellen!

Na de dienst is er koffie/thee in de zaal.

Via: https://meet.jit.si/egekoffiepraat1 kun je mensen digitaal ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.