fbpx

Komende kerkdienst

Wandeling door de Bijbel

Gepost in Komende diensten.

Zondag nam Pieter Cnossen ons mee op een wandeling door de Bijbel, op zoek naar het belangrijkste ingrediënt voor ons menszijn: 'de levensadem van God'. 'Door dat ingrediënt kom je tot rust en kun je eventuele plannen die je hebt ook vorm gaan geven. Ook als je een andere richting wilt of moet kiezen in je leven is dit ingrediënt de sleutel.'

Insecten zoekenNAMO76292Een preek van bezinning in vakantietijd. Van harte welkom om te komen luisteren en te ontdekken wat dit ingrediënt is. En natuurlijk om God en elkaar te ontmoeten.

In deze dienst vieren we met elkaar ook het Avondmaal.

De dienst wordt niet gestreamd, het is een fysieke kerkdienst. Wil je aanwezig zijn in de dienst, dan kun je een ticket reserveren. 

De dienst begint om 10.00 uur

Na de dienst is er koffie/thee in de zaal. Via:

https://meet.jit.si/egekoffiepraat1

https://meet.jit.si/egekoffiepraat2

https://meet.jit.si/egekoffiepraat3

kun je mensen digitaal ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Er is gelegenheid om voor je te laten bidden, in de zaal, maar ook mobiel zijn de bidders bereikbaar, via 06 8314 8180. Voel je vrij om te bellen!

 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.