fbpx

Komende kerkdienst

De dopelingen stellen zich voor

Gepost in Komende diensten.

Hoi! Mijn naam is Anne van den Berg en ik ga mij zondag laten dopen! De wil om me te laten dopen is er al meer dan twee jaar maar sinds twee weken weet ik dat ik het echt ga doen a.s. zondag! Hoe dat zo gekomen is, vertel ik in mijn getuigenis :). Tot zondag! 

Hoi! Ik ben Noa Schoemaker en ik ben 18 jaar. Ik zit er al een lange tijd aan te denken om me te laten dopen en aanstaande zondag 4 juli is het zo ver: ik word gedoopt! De reden hiervoor en mijn verhaal zal ik geven tijdens mijn getuigenis zondag. Graag tot dan!

Mijn naam is Inge Zijlstra. Op 4 juli word ik gedoopt in de Evangelische Gemeente Enschede. Ik ben lid van de Christelijk Gereformeerde Kerk Enschede West aan de Poolmansweg. Daar kan ik niet gedoopt worden omdat ik ook als baby ben gedoopt. Maar God heeft zulke geweldige dingen voor me gedaan. Hem wil ik graag gehoorzamen. Waarom? Dat wil ik jullie graag vertellen in mijn getuigenis op 4 juli. Ik hoop jullie daar te ontmoeten. 

Groet, Inge Zijlstra

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.