fbpx

Komende kerkdienst

Levend water

Gepost in Komende diensten.

Laat wie dorst heeft, tot Mij komen en drinken.

Zondag is het Pinksterfeest! Olaf ten Napel, voorganger VEZ Zwolle, zal voor het eerst bij ons spreken. Hij zal met ons nadenken over de woorden van Jezus in Johannes 7:37-39 waarin Hij ons uitnodigt om meer van de Heilige Geest te ontvangen. 

Olaf: Als kerk zijn jullie bezig met de 'Ik Ben' uitspraken van Jezus, vanuit het Johannes evangelie. Jezus is het Woord van God, het Brood des Levens, de Ware Wijnstok...  Tijdens het Loofhuttenfeest zegt Jezus; Laat wie dorst heeft bij Mij komen en drinken - ja, Jezus is ook de bron van Levend Water. Dat zei Hij ook al tegen de Samaritaanse vrouw in Johannes 4, maar nu spreekt Hij heel in het bijzonder over de Heilige Geest die Hij zou zenden. Op de dag van Pinksteren gebeurde het: Het Levende Water, uit de hemel, stroomde recht in de harten van de discipelen! Samen duiken we in de geschiedenis van het Loofhuttenfeest en maken we, net als Jezus toen, de koppeling naar Pinksteren. En, misschien wel het belangrijkst: we strekken ons uit om het Levende Water ook heel persoonlijk te ontvangen. 

Ik zie er naar uit om zondag bij jullie te zijn. 
Hartelijke groet, Olaf ten Napel 

 rivieren 2jpg

Alle tickets om in de zaal aanwezig te kunnen zijn, zijn uitverkocht. Super! De dienst begint om 10.00 uur. Graag plaatsnemen in de zaal omstreeks 09.50 uur vanwege de livestreaming. Heb je geen kaartje, kijk de dienst dan online mee, via eg-enschede/live

Er is koffie na de dienst, dus gelegenheid om na en bij te praten.  Digitaal via de koffiepraat, maar ook in de zaal. 

In de dienst worden de volgende liederen gezongen:

Opw. 801 Het leven in mij 

Opw. 815 Vul dit huis met Uw glorie 

Breathe

OPw. 559 Schijn met Uw licht in mijn hart Heer 

Opw. 827 Zie onze God 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.