fbpx

Komende kerkdienst

IK BEN - de goede Herder

Gepost in Komende diensten.

Aankomende zondag heeft Jan Stoorvogelgoede herder gesproken. Hij ging verder met de prekenserie over de 'Ik ben' uitspraken van de Here Jezus. Jezus zegt: 'Ik ben de goede Herder.' Een uitspraak  met enorm veel lading in die tijd. Maar ook een uitspraak met een enorme impact voor onze levens. Wie is jouw herder? Wie volg jij door dit leven?

Samen vieren we in deze dienst ook het avondmaal. 

Je bent welkom om de dienst in de zaal mee te maken. Je kunt een ticket reserveren. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Daarnaast is er mogelijkheid om de dienst online en interactief mee te maken via de live streaming. Zorg je thuis voor 'brood en wijn'? Verbonden in Jezus' dood en opstanding.

Bezoekers in de zaal mogen weer meezingen! En er kan weer koffie en thee gedronken worden, en vooral gezellig bij- en nagepraat!

De dienst begint om 10.00 uur. Graag plaatsnemen in de zaal omstreeks 09.50 uur vanwege de livestreaming.

Kinderen van 0-12 jaar zijn ook weer welkom!

 In de dienst worden de volgende liederen gezongen:

Opw. 620 Voor eeuwig

O, come to the altar

Opw. 725 Geweldige God

Opw. 831 Hemelhoog

Onze schuilplaats is God 

Opw. 825 Reckless love

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur is er in de Heidestraat 9 een samenkomst. U bent van harte welkom. De dienst wordt ook via een livestream uitgezonden. 

 

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.